Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest to powod do obrazenia sie?

Polecane posty

Gość gość

Jezeli chłopak do mnie napisał około 14 ,ze chcialby sie dzisiaj spotkac, a ja po pracy mialam troche zalatwien i odczytałam smsa dopiero okolo 21 i wtedy mu odpisałam? A on juz nie odpisał :( Obraził sie?

może też miał inne sprawy i nie doczytał twojej wiadomości ?

Gość gość
jest po 30-stce wiec juz dorosly, ale jednak jak widac potrafi sie obrazic :P

Gość gość
allium- no byc może ale nie sądzę bo on wieczorami przeważnie odpisuje, cos mi sie wydaje, ze sie mogl obrazic Bo juz kilka razy tak niestety bywalo

Gość gość
co ty

Gość gość
dla faceta to nie powód, dla chłopca widocznie tak

Gość gość
Nikomu nie uwierzę, że nie mógł odczytać sms od godziny 14 do 21. Zlekceważyłaś go, to on zlekceważył teraz ciebie.

Gość gość
Popieram poprzednia wypowiedz. Od godz 14 nie widzialas, ze eska przyszla? Cy widzialas i nie chcialo Ci sie napisac, ze masz duzo roboty i nie dasz rady? No sorry, ale facet caly dzien czekal z mysla, ze sie spotkacie. O 21 to juz moglas sobie darowac, bo wiadomo ze ze spotkania i tak nici. A ile Ty masz lat? W ten sposob nie traktuje sie ludzi, na ktorych nam zalezy. Widac Tobie na nim nie zalezy i facet to wreszcie zrozumial. Mowisz, ze juz byly wczesnien podobne sytuacje. Nie trzymaj go w niepewnosci i od razu powiedz, ze nic z tego nie bedzie. Szkoda jego czasu. Twojego nie, bo widac ze nawet nie raczysz powiadomic, ze sie nie spotkasz. Takie czasu nastaly...