Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto jeszcze starac sie?

Polecane posty

Gość gość

ja 41 on 31 czy warto starac sie o dziecko? jestem stara....

Gość gość
warto. Ale nie wiem czy warto walczyć z durnym systemem ,o godność ,o szczęście,zrozumienie,o spokój. To jak walka z wiatrakami. Poczytaj kafeterie,widać gołym okiem,każda by każdą zjadła i milion tematów na jeden problem. I kombinacje i krętactwo . Moim zdaniem nie warto tego wszystkiego ogarniac,lepiej wychować dziecko w spokoju,po swojemu i oszczędzić sobie komplikacji.

Gość gość
To chyba prowo. 30tka to normalny wiek na dziecko.

Gość gość
nie umiesz czytac to on ma 30tke a ona 40 tke....rozsadne ze sie zastanawia

Gość gość
Samo to zastanawianie się jest głupie. Samo pomyślenie że w tym wieku to ,a w tym tamto. Skąd to się wzięło? Ustaw sobie priorytety:starość,dziecko,wychowanie,macierzyństwo,miłość,radość. Co jest ważniejsze? Według mnie radość z macierzyństwa na pierwszym miejscu,a tutaj wiek jest bez znaczenia.

Gość gość
boje sie ze ze wzgledu na moj wiek moze urodzic sie chore ;(

Gość gość
mając 20 lat też mozna urodzić niepełnosprawne,to zależy od genów twoich ,partnera. Życie to ryzyko,a lepiej zaryzykować.Jeśli masz taką opcję,to próbuj,bo możesz. Zauważ że samotny facet nie ma nawet tej opcji ,nawet jakby chciał dziecko to nie może mieć,już na starcie jest bez szans.Ty możesz i wykorzystaj swoją szansę!

Gość gość
autorko a to byłoby pierwsze czy kolejne?

Gość gość
pierwsze....

Gość gość
Jak widze te tematy to sie zastanawiam gdzie ci ludzie maja mozgi?? Czy mam sie starac o dziecko? Czy mam sie starac o 1..2..3.itd dziecko. Ktos z kafe ma pozniej dziecko za ciebie wychować czy co? jak ci napisze idz sie rozmnażać to pojdziesz i to zrobisz?

Gość gość
"mając 20 lat też mozna urodzić niepełnosprawne,to zależy od genów twoich ,partnera." Taaaak, a wszelkie badania pokazujące, że prawdopodobieństwo jednak wzrasta z wiekiem są wymysłem durnych lekarzy, bo jak kafeterianka mówi, że to nie ma znaczenia to nie ma. x Starajcie się o te dzieci, ale nie p********e bzdur. Chociaż w ogóle jak ktoś się zastanawia "czy warto" to moim zdaniem nie powinien :P

Gość gość
warto. kożuchowska w 43 urodziła pierwsze, kukulska 40 lat 3-cie arciuch 41. kwiatkowska 41, dowbor 40 -ci

Gość gość
do menopauzy masz jeszcze trochę czasu wiec jak pierwsze to warto się spieszyć

Gość gość
dziś Ale Kożuchowska to używała naprotechnologii, także wiesz, grube armaty wytoczyła :P