Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśka1

Sukienka maxi na lato dla kobiety w wiekszym

Polecane posty

Gość Martuśka1

Rozmiarze. Witam czy sukienka maxi dla kobiety w rozmiarze 42-44 wzroście powyżej 170cm będzie pasować, czy czasami nie będzie powiększać jeszcze bardziej figury ? Widziałam fajne sukienki maxi, ale czy to będzie pasować?

Gość Geduld
42/ 44 170 cm to calken normalny rozmiar dla kobiet z zdrowa sylwetka a co do sukienki to zalezy jaki ma kroj ,bo niektor to potrafia z rozmiaru 36 zrobic 44. Tylko odwagi i pozdrawiam.

Gość gość
No właśnie widziałam fajna, czarna góra z koronki a dół lejący. Sukienka super, niby dobrze wyglądała jak przymierzałam ale wiadomo inne oświetlenie, lustra też inne bardziej chyba sylwetkę wyszczuplające. Zawsze sukienki maxi się mi podobały, tylko kurcze mam opory.

Gość gość
O jejku podobna do tej co przymierzałam tylko dół był gładki. Ale ta też jest śliczna.

Gość gość
Zadnych oporow tak powinna wygladac kobieta .

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, drugiego jeszcze nie zrobiłem. Ale ósmy zrobię hobbistycznie. Tamte publikowałem jako angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było śmiesznie i fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 30000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę mnie i sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
Gedult mam pytanko na jakiej stronie jest ta pierwsza sukienka?

Gość Geduld
Napisz w "szukaj" maxi sukienki

Gość Geduld
A ty mys Ksioc poskakal po takim zapasionym tupsku Magdy co?

Gość Martuśka1
Do Pana wyżej, twoje zdanie na mój temat mnie nie interesuje. Więc narzekaj dalej, jaki to świat jest zły bo kobieta jest grubsza. Nikt nie musi być taki sam, ja nie oceniam Ciebie, że zamiast mózgu masz ch.... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Gość geduld
Kazdy lubi co innego,Polak mieso, Zad cebule;Swinia go wno a Ksiadz Magde

Gość gość
Pani kiecki szuka a tu się ogłasza taki co tematy pomylił.heh...poszperaj w grobach,tam masz kości i z pewnością znajdziesz kandydatkę do chędożenia,kościstą...tak jak lubisz.

Gość gość
Panie wyżej rozbawiłeś mnie więc wybaczam Panu arogancje którą łaskawie się Pan podzielił z nami. Jeżeli Panu nie podoba się mój temat to prosiłabym omijać go szerokim łukiem, ja szukam tylko porady.

Gość gość
Ups przepraszam miało to być do ksioncchrabonszcz

Gość Geduld
Na Magde mie wzielo bo to z tego stareo powiedzenia . (Czytaj wyzej) A tutaj twoj CYTAT: "W tych czasach aby być debilem wystarczy, że: Grasz w inną grę Słuchasz innej muzyki Inaczej się ubierasz Masz inne zdanie Więc witaj w klubie debili." Tylko jeszcze brakuje :" Masz wiekszy rozmiar niz 38

Gość Geduld
Ksionc Bog stworzyl kobietęy te szczuple i te grubsze tylko niewiadomo gdzie sie POMYLIL? I tak naprawde Niespotkalam tak NIETOLERNCYJNEGO narodu jak Polski . A tak apropo Ciesze sie ze nie mieszkam w Polsce bo chociaz nie mam nadwagi to cie tak i tak za kazdy drobiazg bedom glebic.

Gość gość
Przyczepił się jakiś niedorozwój i psuje wszystkie tematy. Na Wizażu taki numer by nie przeszedł, p/i/e/r/d/o/l/c/i/e tego chama, ma rentę na głowę pewnie, więc mu się nudzi ☺

Gość gość
W Polsce jest wielu fajnych ludzi, tylko właśnie w tym problem, że pisze tu głównie margines i niedorozwoje, które cierpią na nadmiar wolnego czasu. Nie tylko tutaj, na interii, onecie i forach lokalnych szmatławców zawsze wypowiadają się najgłupsi. Ewentualnie jakieś prymitywy i plotkary. Normalni nie muszą się tak wydurniać, mają obowiązki, naukę, pracę i jakichś znajomych ☺

Gość gość
pracuję od kilku lat w tym samym miejscu, są u nas 2 osoby z lekką nadwagą. Rozmiar 46, wiem, że jedna ma problemy z tarczycą. Nikt się nigdy nie śmiał, ani nie komentował w jakiś durny i obraźliwy sposób. Po prostu rodzice nas wychowali jak trzeba. Nie wszyscy są chamscy i prymitywni, obrażają mnie takie głupie wywody, że w Polsce to tylko cebula, bród, smród i chamstwo. Nie moja wina, że znacie tylko takie towarzystwo

Gość Geduld
Mam nadzieje ze masz racje. Jeszcze jak zylam w Polsce 27 lat temu, to ludzie byli bardziej tolerancyjni a moze mialam tylko kontakt z takim "Normalnymi" ludzmi i tak jak piszesz nie z "najgłupsi. Ewentualnie jakieś prymitywy i plotkary"

Gość gość
Gdzie warto kupić sukienki, żeby potem nie żałować? Właśnie o rozmiary powyżej 42 jest trudno

Gość Geduld
Napisz w wyszukiwarce np. "Sukienki xl albo 42 napewno cos znajdziesz.

Gość gość
To, że ktoś jest grubszy nie znaczy, że nie może się ładnie ubierać. Sukienki maxi są super wyszukają sylwetkę.