Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu na siłowni niektórzy biegają w grubych bluzach ?

Polecane posty

Gość gość

Na bieżni? Bo ja nie rozumiem dlaczego. mi gorąco w normalnej bluzce na siłownie a jeden miał założona gruba bluze, pod nia bluzkę i jeszcze kaptur na głowie! Nie rozumiem ? Chcą się spocić jak świnie i śmierdzieć czy mysla ze jak się mocniej spocą to schudną ?

Gość zebowa wrozka
Zauwazylam czesto ze w najwiekszy upał ludzie w MPK maja bluze,kurtke itp.Mam swoją teorię... ONi sie bardzo pocą,i przez ten obiór chcą to zamaskowac. (tez tak mialam jak dorastałam-zawsze czarna bluzka). Jak ma kurtke czy sweter to wydaje mu się ze nie smierdzi,i ze mokrych plam nie widac (tak jak na tszircie).Tak samo smród potu. No jednak cięzej smordowi sie przebic przez bluzę niz gołą paszkę. Kaptur-oznacza anonimowosc,odciecie sie. Luzny ubiór-albo bluzy mogą zamaskowac kogos grubego,kto się wstydzi obfitego brzucha.

Gość zebowa wrozka
aaaaaaaaa na biezni? hmm,skaczą cyce:) i dlatego luzny strój:) Mialam koleznkę w gimnajzum i liceum ktora strasnzie to krepowało i zawsze na wuefie miala kangurek.:)

Gość gość
11:41 faceci nie maja cycków i w dodatku kaptur na głowie ...

Gość gość
Kiedyś mi koleś powiedział że kaptur i zamknięte oczy odcinają go od rzeczywistości i ma wrażenie że jest maratończykiem. Jakoś trzeba osiągać marzenia ;)

Gość gość
11:41 faceci nie maja cycków i w dodatku kaptur na głowie ...