Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet jako narzędzie.

Polecane posty

Gość gość

Kobiety traktują nas facetów jak narzędzia, które posiadają wiele funkcji, takich jak: zarabianie kasy, utrzymywanie, opiekuna, zabawiacza. Jak ten młotek, facet jest "po coś". Nigdy żadna kobieta nie napisała do mnie ot tak, zawsze pod tym kryła się ukryta prośba o coś, żebym coś zrobił, pomógł..a potem już głucha cisza. Narzędzie można odstawić na półkę do kolejnego razu:) Doszedłem do wniosku, że kontakty na stopie koleżeńskiej zrywam całkowicie, ktoś mi mówił że nie od tego są kobiety i cholera - miał rację, mądry człowiek:)

Gość gość
Nawet Ruscy gardzą Polakami, że są podnóżkami kobiet noszącymi im torebki. Kobieta w Rosji zna swoje miejsce i siedzi cicho gdy nie jest pytana o zdanie.

Gość Geduld
Poszukaj innych kolezanek ,bo te nauczyly cie wykorzystują . "Znajomi odzywają się do Ciebie tylko wtedy, kiedy czegoś potrzebują To podstawowa cecha fałszywej przyjaźni, lub znajomości nastawionej na własną korzyść – kiedy ktoś odzywa się do Ciebie tylko wtedy, kiedy czegoś potrzebuje. To może dotyczyć bardzo prostych i przyziemnych rzeczy jak pożyczenie książki, lub także bardziej skomplikowanych sytuacji, w których dana osoba prosi Cię o pieniądze. Pomaganie sobie nawzajem jest naturalną rzeczą i świadczy o tym, że jesteśmy dobrymi ludźmi. Wśród znajomych jest to całkowicie naturalne. Ale jeśli zaczynasz zauważać, że ktoś przychodzi do Ciebie tylko wtedy, kiedy czegoś potrzebuje – być może nadszedł czas, abyś przejrzał na oczy".