Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paniblondynka

zauroczenie w doktorze

Polecane posty

od niedawno w mojej przychodni przyjmuje młody lekarz. Jest strasznie fajny, dobrze się z nim rozmawia. Byłam już u niego kilka razy na wizycie, zawsze jak wchodziłam do gabinetu cieszył się, trochę pożartował. zauważyłam, że kiedy wpisywał do komputera coś lub wypisywał receptę to zerkał na mnie do czasu kiedy ja spojrzałam w jego stronę, wtedy odwracał wzrok. Eh no spodobał mi się, zauroczyłam się nim. Chciałabym go poznać, jednak nie wiem jak. W najbliższym czasie nie mam wizyty u lekarza, bo takiej nie potrzebuje. Znalazłam go na fb, ale myślę, że to nie jest dobry pomysł, aby tam do niego zagadać. Co poradzicie? dodam, że ja mam 20 lat, on może z 25 max. Nie ma obrączki, na fb status wolny.

Gość gość
Idiotka, lekarz który sie specjalizuje ma minimum 27 lat :D jakie te młode siksy są tępe, facet sie usmiechnie to juz na ciebie leci? xD dawaj skompromituj sie przed nim to stracisz tylko specjaliste xD

Gość gość
To, że lekarz się uśmiecha i żartuje znaczy tyle, że stara się być miły dla pacjenta. 20 letnie siksy wszędzie widzą podtekst. Po co lekarzowi takie naiwne dziecko facebooka jak ty?

Gość gość
doktor to nie lekarz ;)

Gość gość
blondynka i wszystko jasne. po co lekarzowi dzieciak, który za przeproszeniem gunwo wie o zyciu? Facebook jest wyznacznikiem tego co jest w rzeczywistosci? W takim razie ja nie istnieje, bo facebooka nie mam. Powiem ci mała jedno. Ucze sie na lekarskim, siedze na dyzurach i widze jak hermetycznie zamkniete jest to srodowisko. Uwierz, ze zadnemu z nich nie są w głowie przelotne miłotski, a przezycie 0d 1 d0 1. Kiedys sie dowiesz co to znaczy. To ze był miły coz jakoś głupiutkie pacjentki trzeba na prywatną praktyke sciąnąć ;)

Gość gość
skoro młody, to raczej nie doktor blondyneczko :P

Gość gość
Olej tych pacanów ale fakt wyglupilas się z tym wiekiem Uprzejmość z jego strony o niczym nie świadczy ale czemu masz nie spróbować; )

Gość gość
0d 1 d0 1 X Wytlumacz co to znaczy .

Gość gość
Też miałam kiedyś podobną sytuację. Podobał mi się jeden lekarz <3 Tortury przeżywałam, kiedy robił mi USG... :P Ale wracając do sprawy, cóż mogę poradzić? 1. FB to wcale nie taki głupi pomysł, jak niektórzy tutaj sądzą. Jeżeli facet jest młody, to portale społecznościowe to dla niego codzienność i nie sądzę, żeby odebrał to od razu jakoś negatywnie. Może uda Wam się nawiązać na Messangerze jakąś rozmowę ;) 2. Umów się z nim na wizytę domową. Przyjedzie, zbada Cię, pogadacie... :P

Gość gość
On pewnie jest taki zalatany, dyzury, praca w roznych przychodniach, szpitalu. Pada ze zmeczenia. Na razie nic nie rob, bo sie wyglupisz. Zadnych facebookow. Kobieta nie moze sie narzucac. Zreszta oni przewaznie sa interesowni, beda sie interesowc taka kobieta, ktora mu zapewni dume wsrod kolegow lekarzy i tu nie chodzi o urode, bo czesto zony lekarzy sa brzydkie, ale o to zeby byly lekarzami, prawnikami. To srodowisko jest przekonane o swojej wyzszosci nad innymi. Sa mili dla pacjentow, ale lacza sie tylko dla prestizu.

Gość gość
Bzdura. Po prostu jest to na tyle specyficzny zawód że raczej tylko lekarka będzie w stanie się dogadać i być partnerem a nie ozdobą.