Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szef zapytał czy

Polecane posty

Gość gość

czy mój chłopak mnie kocha - powtórzył to pytanie kilkakrotnie, bo nie wiedziałam co odpowiedzieć... kilka dni temu nasza wspólna koleżanka powiedziała, że jestem w typie mojego szefa, z resztą widać, że jest miły - zapraszał mnie na lody, odwozi do domu. czy tylko mi się wydaje, że ta sytuacja jest "śliska"?

Gość gość
Romans z szefem to fajna sprawa, będziesz miała lżej w pracy, pewniej się czuła, może szybszy awans. Sama z tego korzystałam parę lat temu, niestety synek mi zachorował na tyle, że musiałam się zwolnić, myślę, że daleko bym zaszłe w tej firmie ale cóż, rodzina ważniejsza od kariery.

Gość gość
nigdy nie czułam motylków do swojego faceta, z mojej strony to bardziej przyjaźń, on twierdzi, że mnie kocha i ja mu wierzę... natomiast szef mnie kręci i widzę, że ja go chyba też, ale nie chcę zranić swego faceta i raczej udam, że mnie szef nie rusza... najgorsze, że czuję motylki i podniecenie jak go widzę, ale z szacunku do chłopaka nie zdecyduję się na nic więcej niż myśli o szefie

Gość gość
to bez sensu, ze jeszcze jesteś z tym chłopakiem. Szacunek ha ha ha - to na tej podstawie teraz młodzi sa ze sobą? :D