Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a teraz szczerze piszcie...czy jestescie zazdrosne jak maz patrzy na inną babkę?

Polecane posty

Gość gość

czy czujecie sie niswojo gdy w waszym towarzystwie znajduje sie sliczna zgrabna kobieta??

Gość gość
Nie, bo sama się gapie. Czasami mówię "fajna dupa", a on "noo" i wtedy żartem walę go po głowie-taki bennyhilek :D lub daje mu kuksanca w ramię.

Gość gość
Nie.

Gość gość
Nie, bo wiem, że nawet jak się popatrzy to się własnie popatrzy i tyle - nie będzie się ordynarnie wgapiał i wprawiał kogokolwiek w zakłopotanie (czy mnie czy jakąś kobietę). ja tak samo się na różnych ludzi patrzę (czasem bo są ładni, czasem wyrózniający się czymś innym) i tyle, nie lustruję z góry do dołu.

Gość gość
Sama też się gapię, razem zawieszamy oko na ładnych paniach, nie wiem czego się tu czepiać. Na innych facetów też zerkam i co z tego? Od patrzenia nic związkowi nie ubywa, myślę że wręcz przeciwnie.

Gość gość
Kiedys tak teraz juz nie

Gość gość
Nie, ja też się gapię na ładnych facetów. Bez przesady.

Gość gość
A ja tak, nie ma co ukrywac:) kocham go, mimo że też jestem atrakcyjna to jestem zazdrosna nawet o spojrzenie. Wiem ze mnie kocha i mnie nie zdradzi ale jednak :)

Gość gość
pewnie że mnie to wkurza, byłabym jakaś nienormalna gdyby nie robiło to na mnie żadnego wrażenia, ale nie powiem, jest to mobilizujące, bardziej się staram :)

Gość gość
16:18 mam tak samo :D Czasami nawet się trochę obrazę, a on taki miły wtedy :p

Gość gość
gość dziś hahaha dokładnie:)

Gość gość
jestem 15 lat po slubie i jestem zazdrosna. a te co pisza ze niby nie sa to klamia...

Gość Annanass
Jestem zazdrosna kiedy widzimy kobietę w typie mojego faceta bo wiem że zawsze wolał blondynki z cycem a ja jestem brunetką bez :)

Gość gość
" jestem 15 lat po slubie i jestem zazdrosna. a te co pisza ze niby nie sa to klamia... " No tak, w końcu to takie normalne i dojrzałe być zazdrosnym o SPOJRZENIA :D

Gość gość
Wiesz co kiedyś jak cholera....a teraz poflirtuję z panami i to on się boi ,że odejdę.

Gość gość
Jestem.NIE wiem czy to brak poczucia własnej wartości ale faktycznie czuję zazdrość i niepokój choć sama nie jestem krzywa...Zwłaszcza gdy obok młodsza odd mnie . Taka głupota.

Gość gość
Kiedyś byłam. Teraz już nie. Zresztą prawdę mówiąc mój mąż nie wgapia się przy mnie w inne kobiety

Gość gość
Nie jesteśmy małżeństwem. Szczerze mam to gdzieś. Niech się gapi. Może nawet iść w długą i nie wracać. Tylko, ze on sie za innymi nie oglada. Bynajmniej nie przy mnie.

Gość gość
A niech sie patrzy,i tak nie ma u niej szans. . .

Gość gość
A dlaczego niby kłamię. Jesteśmy normalnym małżeństwem i gapienia się na laski nie uważam za powód do zazdrości. Jakby mi nie okazywał miłości, nie mówił komplementów, a ciągle oglądał się za innymi to może bym się czuła zawiedziona jego zachowaniem, ale nie zazdrosna. Ale obsypuje mnie komplementami i to nie na temat wyglądu tylko, a od czasu do czasu spojrzymy na jakąś laskę i ją skomplementujemy to nie jest to żaden powód do zazdrości.

Gość gość
Mój się gapiów i mi to nie przeszkadza. Tak dobrze znam jego gust że od razu wiem kto wzbudzi jego zainteresowanie. Dzięki temu wiem co mu się podoba i sama staram się taka być. Ale generalnie wszystkie są tylko "prawie" tak ładne jak ja;) takich ładniejszych ode mnie to może z 10 w życiu widziałam.

Gość gość
ja nienawidzę jak się na mnie gapią ,plec obojetna,w*****a mnie to

Gość gość
Nie, wcale mi to nie przeszkadza. Jak mówi czasami mój mąż >>apetytu można nabrać na ulicy ale je się w domu<

Gość gość
Nie . Moj maz predzej obejrzy sie za fajnym samochodem niz kobietą. To prędzej ja gapie sie na innych facetow i kobiety. W sumie to prędzej ja bym zdradzila meza niz on mnie .

Gość gość
A ja jestem :)

Gość gość
Nie bo to tylko patrzenie. Bardziej ogląda się za fajnymi autami.

Gość gość
Jestem i to baaardzo. Wkurza mnie jak sie gapi na inne, i tak jak juz tutaj ktoras z pan pisala, znam jego gust, lubi drobne, niskie blondynki, a ja jestem wysoka brunetka :-/ Dlatego jak mijamy jakas blondi, a on probuje ukryc przede mna spojrzenie na nia, to sie wk..wiam - doslownie! i robie mu awanture. Tym bardziej, ze od ponad roku nie uslyszalam od niego, ze mnie kocha, zadnych komplementow, kwiatow - nic. Gdybym czula sie kochana, pewnie inaczej bym reagowala, a tak przemawia przeze mnie ogromna zlosc, zazdrosc, zal, itd. :-(

Gość gość
gosc 15:00 Od patrzenia sie zaczyna. Potem jest z Toba w lozku i fantazjuje ze jest z tamta ;-)

Gość gość
Zazdrosna nie ale czuje się lekko upokorzona jak idę ulicą ze swoim facetem a on z jakimś głupim tekstem do jakieś innej laski.

Gość gość
pytanie było o gapienie się, a nie o rzucanie głupimi tekstami. Mi obojętnie czy się gapi, ale jakby rzucał tekstami do niej to bym mu powiedziała żeby się nie kompromitował.