Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cięcie w tym samym dniu czy dzień wcześniej do szpitala

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie na cesarke planowaną przychodzi się dzień wcześniej czy w tym samym dniu rano. Bo słyszałam że niektóre kobiety przychodzą z samego rana i np o 10 mają cesarke

Gość gość
Ale co to znaczy w tym samym dniu? Mass na myśli termin porodu???

Gość gość
Wszystkie znajome które miały planowaną cc, miały ją następnego dnia. Pierwszego dnia przyjęcie, badania, i dopiero kolejnego planowane cc, raczej w godzinach porannych albo przynajmniej przedpołudniowych.

Gość gość
A pytałaś lekarza? Może co szpital to inny obyczaj?

Gość Mama 2 plus 2
A ja miałam w tym samym dniu.

Gość gość
A dostaje sie cos na wywolanie porodu naturalnego ? I potem cesarka ? Czy to taka "zimna" cesarka ?

Gość gość
Chodzi mi o cesarke ze wskazan taka wcześniej ustaloną na dany termin dostaje skierowanie i przychodzę. Moja znajoma nie miała wskazań tylko zapłaciła prywatnie i przyszła z rana w tym samym dniu z wynikami aktualnych badań które zlecił lekarz . Wiadomo przyjęcie do szpitala lewatywa badanie i juz około 13 była po cięciu. Byłam trochę zdziwiona no u mnie było tak ze zgłosiłam się dzień wcześniej do szpitala porobili mi.morfologie krzepnięcie mocz ekg konsultacja z anestezjologiem usg dziecka. I na drugi dzień o 5 rano lewatywa czekanie na wizytę do godziny 8 30 . Potem jeszcze badanie przy wszystkich lekarzach ginekologiczne i ktg. Potem już na sale przebralam się w koszule która mi dali podali jakieś leki dożylnie i pojechałam na blok . Znieczulenie było ogólne nie wszystkich em dlaczego tak zdecydował po wszystkichiemywiadzie anestezjolog .obudziłam się już na sali pooperacyjnej po godzinie 10 rano . Także co szpital to chyba inaczej....