Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieinie

Gdzie popełniam błąd?

Polecane posty

Zostałam na studiach, dostałam zgodę na warunek, opłaciłam go. Dużo wychodzę, wczoraj prawie cały dzień spędziłam z przyjaciółmi. Dzisiaj rano biegałam, potem byłam na zakupach. Są momenty, kiedy jestem nawet zadowolona, ale przed większość czasu czuję się podle, smutek, niepokój, brak motywacji do czegokolwiek. Tak jak teraz. Najchętniej bym się rozpłakała, ale nie umiem. Gdzie ja popełniam błąd? Czemu tak się czuję? Ostatnio jeszcze chyba na pamięć mi siada, bo nie pamiętam czy wyłączyłam żelazko, gaz etc, czy umyłam ręce i wracam się pierdyliard razy zanim wyjdę z domu. Kiedyś wyczytałam, że takie samopoczucie może być spowodowane problemami z tarczycą, więc zrobiłam badanie TSH, wyniki idealne. Więc co do cholery jasnej jest nie tak?!

Gość gość
Masz trzy piłeczki: żółtą, czerwoną i w niebiesko-białe paski. Którą wybierasz.

Gość gość
Sądząc po czasie jaki się zastanawiałaś jesteś osobą mało zdecydowaną, nie potrafiącą podejmować decyzji. Do tego nie wiedząc co wybrać silącą się na orginalność a w rzeczywistości wypełnia cię bylejakoś. Do tego nie zauważyłaś głupoty pytania i braku związku z topikiem co źle świadczy o twojej inteligencji. Mój werdykt. Nie popełniłaś żadnego błędu a po prostu JESTEŚ ODPADEM ATOMOWYM :)

Gość gość
Klasyczna depresja. Współczuje.

Gość gość
:D

Gość gość
dasz radę

No że dam to wiem. Przecież się nie zabiję. Ale wolałabym chociaż 1 dzień być w dobrym humorze.

Gość gość
Idź z tym do specjalisty. Na kafe najwidoczniej nie ma psychologów/psychiatrów.

Gość gość
moze to pcos? inne hormony.. ja tak mam. podwyzszony testosteron i trzese sie dlatego jak osika..

Niewiele. Akurat to przedmioty mające mało punktów ECTS.

Iść jutro na wódkę? Bo mnie znajomi ciągną. A ja nie mam ochoty na alko.

Gość gość
To jest nerwica natręctw, jak sprawdzasz wszystko tysiące razy

Gość piwkujaca
ile śpisz?

Gość gość
idź ale pij tylko soczek.

Gość piwkujaca
zrób sobie jakis weekend odsypiania czy coś - aby wypoczać

Gdyby to było takie łatwe wypocząć. Wyobraź sobie, że każdy najmniejszy problem wywyższasz do rangi największego. Rozwiążesz go, myślisz sobie "ale ulga, jak piękne" i zaraz zaczynasz martwić się czymś innym. I nie masz nad tym kontroli. Nawet nie masz się jak skupić na nauce, bo twoje głupie natrętne myśli nie dają ci spokoju.

Gość gość
Skarbie a preferujesz seks analny i czy wykonujesz rimming? Skarbie pisz.:)

Gość piwkujaca
mimo wszystko uważam, ze możesz byc przemęczona. A czy cos stało ze nagle te mysli tak urosly? No i kazdy czlowiek potrzebuje miec sposob na reset inaczej zwariuje.

Gość gość
Skarbie błagam, odpisz czy kochasz się analnie i czy lubisz robić i wykonujesz czasami rimmjob :-)

Gość gość
To ze szukasz uwagi na sile. A nie masz nic do zaoferowania. Byle się wokół ciebie wszystko kręciło. Kiedy spytałas kogoś jak ON się czuje?

23:43, nie czuję się przemęczona. Te myśli mam odkąd pamiętam, od dzieciństwa. Inni się bawili, a ja potrafiłam myć ręce 40 razy pod rząd, bo jakiś "głos w głowie" mówił mi, że jak tego nie zrobię, to zachoruję i tym podobne odchyły. Nie wiem skąd do się wzięło, ale od dzieciństwa byłam jakiś dziwnym dzieckiem.

23:48, o moich problemach wie tylko 1 osoba. A i tak nawet przed nim udaję, że wszystko jest ok, bo nie chcę go zamartwiać swoimi problemami.

Gość gość
Jakby miała depresje to by nie chciała się z nikim widzieć byłaby w takim dołku jakim ja jestem. Brak chęci do życia.

23:58, a czy ja gdziekolwiek napisałam, że mam depresję? Nie przypisuj mi słów, których nie wypowiedziałam.

Gość piwkujaca
nie wiem czy masz depresje - raczej nie skoro tak masz od wielu lat. Ale jakies podłoże psychiczne moze być