Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieinie

Gdzie popełniam błąd?

Polecane posty

Gość piwkujaca
a czy chcialas isc wlasnie na te studia?

Gość gość
Skarbie czemu nie chcesz napisać mi czy lubisz anal?

00:30, tak, wcześniejsze mi zupełnie nie szły, zawaliłam je i w końcu poszłam na to, co lubię. Serio się czuję na nich spełniona, tylko właśnie brakuje mi tej motywacji i pozytywnej energii.

Gość piwkujaca
a nie uważasz, ze to dziwne, że ... jestes spełniona i jednoczesnie brakuje Ci motywacji?

Może nie tyle motywacji, jak nie daje się skupić. Wszystko przez tą yebaną nerwicę (stwierdzoną, żeby nie było), która ciągnie się od dzieciństwa i mi niszczy życie. Nawet nie wiesz jak to potrafi wykończyć po tylu latach.

Gość piwkujaca
napiszesz, że to na nic.... ale ile zyskałas na takim przejmowaniu sie. Ilu tragedii uniknełas itd...... moze potrzebujesz uwierzyć w siebie, ze jesteś dobra, piekna i zdolna?

Nie rozumiesz. Myślisz, że ja się tym celowo przejmuję? Że jestem emo gimbem, który sam się wpędza w doła? Wręcz przeciwnie, nie chcę tego, ale nie mam nad tym kontroli. Popadam czasem w takie stany, że przez kilka dni nie jestem w stanie ze strachu nic zjeść, wyjść z mieszkania, a co dopiero mówić o nauce. I wszelkie meliski, czekoladki i inne tego typu rzeczy nic nie dają.

Gość gość
masz powazne zaburzenia

Gość piwkujaca
... w takim razie to raczej sprawa dla lekarza - przepraszam jesli poczułas sie urażona

Gość piwkujaca
nie chciasałam Cię urazić, ale może naprawde lekarz to najlepsza opcja. Zreszta możesz pytac mnie o co chcesz

Wiem, że najlepsza (chodziłam kiedyś do psychologa 3 miesiące i powiedział to samo), ale po pierwsze nie mam odwagi A po drugie chciałabym za rok zrobić prawo jazdy kategorii D i zostać zawodowym kierowcą, a żeby nim zostać trzeba przejść badania i się boję, że nie wyrażą zgody jak zobaczą, że chodzę do TAKIEGO lekarza. A po trzecie, boję się prochów.

Gość piwkujaca
ale nic nie robienie też nic nie da

Gość piwkujaca
ale dlaczego od rsazu blad

Gość gość
za co sie obwiniasz??