Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak35lat

Jak ja nienawidzę roszczeniowych macior rozpłodowych w autobusach i tramwajach

Polecane posty

Gość Warszawiak35lat

Wsiada taka ze stadem bachorów i uważa ze trzeba rozłożyć czerwony dywan, a jak się nie ustąpi miejsca w miarę szybko to zjedzie jak z gównem. Do tego maciory wersja hard które przewijają obsrane pieluchy albo dają z cyca. Jak ja nienawidzę tego ścierwa.

Gość gość
100% racji, zrobiło się cieplej i już wyłażą ze swoich nor

Gość gość
zabij się pedale

Gość gość
Twoja matka też była s****wem bo Ci żreć dawała ? Kolejny normalny inaczej który nienawidzi wszystkiego i wszystkich , mam nadzieję ze nie masz żony ani dzieci bo by przy tobie zgniły

Gość gość
A ja nie lubię nienawistnych chamow amen

Gość gość
ja też nie nawidzę tych k***w rozpłdowych; k***a mać cały dzień łażą z tymi bachorami co drą ryje; ja sie pytam czy te chłopy naprawdę takie p******e że te maciory utrzymują ?

Gość gość
Wyobraź sobie ze Ty też takim bachorem byłeś i co swojej matki też byś się prymitywie spytał czemu ojciec ja utrzymywał razem z tobą zamiast na zbity ryj wywalić ?

Gość gość
Nie unoscie się to prowo:)

Gość gość
Każdy z nas był bachorem i co z tego? Nie zmienia to faktu ze nie lubie dzieciaków i bab w ciąży i z cielakami małymi.

Gość gość
Popieram, autorze, choć bardzo rzadko jeżdżę komunikacją miejską i na szczęście nie mam takich przebojów. Nie przejmuj się tymi chamskimi komentarzami, poziom forum spada do poziomu rynsztoka, typowo zawistne polactwo tu siedzi :)

Gość gość
To z tego ze szkoda że miałeś szczęśliwe dzieciństwo prymitywie skoro innym dzieciom życzysz źle , musisz mieć nieźle nasrane pod deklem ze denerwuje Cię istota bezbronna i głupia jak jakieś małe zwierzę

Gość gość
nie bo moja mamusia nie jeździła ze mną komunikacją miejską; a po za tym ja byłem bardzo kulturalnym dzieckiem dobrze wychowanym dlatego nie darłem ryja gdzie popadnie; i nadal jestem szarmancki dla KOBIET a nie koref rozpłdowych co mają świad macicy !!!

Gość Warszawiak35lat
Niewychowane bachory drą ryja jak p******e na cały autobus a jak się zwróci choć delikatnie uwagę to maciora zaczyna n*******lać że ona i jej bachory to święte krowy.

Gość gość
20:42 , Ty chyba masz problem z rozumieniem tekstu czytanego koleś obraża w najobrzydliwszy sposób kobiety z dziećmi a Ty kulturalnych ludzi wyzywasz od zawistnego polactwa sa dwie opcje , a ) jesteś uposledzony umyslowo , b) jesteś autorem który sam sobie pisze pochlebne komentarze udając kogoś innego , żałosne

Też mnie to wkurza, a jeżeli chodzi o mnie, to wolałabym i tak, żeby moja matka mnie nie urodziła, więc morda w kubeł z tymi przykładami "a kiedyś to twoja matka...".

Gość gość
ale jak się ma 35 lat, to już by wypadało mieć trochę rozumu w głowie.. Troche to głupie jak podstarzały koleś prezentuje myślenie przedszkolaka

Gość gość
@Nieinie zrób wszystkim przysługę i zabij sie

Gość gość
Kiedyś matki z dziećmi takie roszczeniowe nie były, albo często chodziły z wózkami pieszo, co i dobre dla nich i dla dziecka na swiezym powietrzu. Teraz uważają że jak dzieciak albo brzuch to już się nalezy siedzące dla każdego dzieciaka i jej osobno. Jak chce takie wygody to niech taxe zamówi stać ja kuva dostaje +500 razy ileś tam dzieciaków. W kolejkach (ha ha kolejki teraz to 2-4 osób) a one już pchają sie do przodu bo "uprzywilejowana" ale stać i klachac ze znajomą to umie godzinami w przejściu.

Gość gość
gość dziś bo to pedał, dosłownie

Gość gość
I jak się tylko robi ciepło to wyłażą z tymi wózkami te dziecioroby i musi k***a jechać autobusem akurat o tej p*********j 16 jak z roboty wracam.

Gość gość
gość dziś akurat musisz k***a o 16 tej wracac??? xdd

Gość gość
Popieram autora

Gość gość
zgadzam się w 100 % z autorem; chociaż warto tutaj wspomieć jeszcze o starych pifdach emerytkach :P

Gość gość
Te z bachorami i te stare co z nudow jezdza i utrudniają jazde tym ktorzy potrzebuja jechac. Nienawidze

Gość gość
W tramwajach stado smierdzacych troli.

Gość gość
kup sobie auto.

Gość gość
To sobie Januszu kup auto , mzk jest dla wszystkich , ale Cię widocznie nie stać i wylewasz żale

Gość gość
ale auto to znowu korfa korki i problemy z parkowaniem ; no i jestem skazany na was korfy rozpłdowe i p***y emerytki...

Gość gość
zwolnij sie z roboty nie bedziesz musial dojezdzac ha ha

Gość gość
Niepracujacy powinni chodzic na piechote