Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogoda w bułgarii słoneczny brzeg początek czerwca

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam takie pytanie do tych którzy byli w bułgarii , jak wygląda pogoda z początkiem czerwca w słonecznym brzegu ? wybieram się tam własnie w tym okresie i nie widze zadowalających prognoz pogody

Gość gość
Ja byłem, ale we wrześniu, pogoda w sumie niestabilna już była, bo jak było słońce to faktycznie cieplutko i można było spokojnie się poopalać, jak tylko zaszło to się robiło chłodnawo. Morze za to w miare cieple wtedy bylo. Podejrzewam, ze w czerwcu pogoda na zewnatrz moze byc lepsza, ale w morzu jeszcze nie tak cieplo.

Gość gość
no to na pewno ;) różne własnie opinie czytałam , ktoś tam był i podobno na początku czerwca to tez pogoda troche jak loteria ;/

Gość gość
Jak się trafi, ja byłam na początku maja i korzystaliśmy z plaży.

Gość gość
Ja bym się po prostu chciała opalić , nie mówię ,ze niewiadomo jak , ale taką ładna opalenizne bym chciała mieć , Nie po to płace za wakacje za granicą by martwic sie pogodą , a z tgo co widze to na dwoj***abka wróżyła ;/

Gość gość
to ja autorka wątku , ponawiam pytanie , czy ktoś jeszcze był z początkiem czerwca w bułgarii ? jak wygląda pogoda ?Czy jest szansa się opalic ?