Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszcze nastoletnim szmatom chłopaków...ja jestem starą panną...

Polecane posty

Gość gość

mam prawie 30 lat i nigdy nie miałam faceta, nawet się nie całowałam, czuje złość i nienawiść jak widze takie siksy które wsadzają sobie języki do ryja na ławkach w parkach, pod galeriami handlowymi, jeszcze troche a będą się rżnąć na tych ławkach... jestem niesamowicie sfrustrowana i nieszczesliwa, zastanawiam sie jaki sens ma moje zycie? nawet nie chce mi sie chodzic do pracy, moze zaczne pić i życ z zasiłków ? po co mi praca ? :(

Gość gość
Jestes nie tylko sfrustrowana,ale rowniez chamska.

Gość gość
moze jestes brzydka

Gość gość
gdybym była ładna to bym dawno kogos poznala wiec chyba jestem brzydka :O chamska tak , to z powodu złości i frustracji, na codzien jestem miła i słodka jak miód, na maxa kulturalna, grzeczna a w srodku mam ochote sie na kogos rzucic i go rozszarpać :( lecze sie u psychiatry na depresje i juz chyba nie do niego nie pojde, zaden lek nie dziala, mam tylko skutki uboczne, teraz bóle głowy i zaparcia

Gość gość
Dziwnie piszesz. Puszczalskie może i wiedzą co to seks, ale prawdziwej miłości mogą nigdy nie doświadczyć.

Gość gość
Nie dziwie sie,ze nikt cie nie chce.Ze sfrustowana i chamska baba zadna osoba nie wytrzyma w towarzystwie,a co dopiero facet.

Gość prawik86
Powiem ci tak jesteś w tej samej sytuacji jak wielu prawiczków po 30tce tutaj. Też zazdroszczę tym chłopaczkom którzy liżą się z tymi nastolatkami bo z reguły są to bardzo ładne dziewczyny, młodość jest bardzo atrakcyjna. Można by rzecz że takie osoby (dziewica i prawiczek po 30tce) powinny się wiązać ze sobą, bo są w podobnej sytuacji. Problem w tym że ja jak i wielu innych facetów nie czuje pociągu do kobiet 30letnich i nic na to nie mogę poradzić. Kiedyś uważałem że może jestem jakiś zaburzony, ale teraz już wiem że to naturalne, bo takie kobiety na przestrzeni wieków i kultur nigdy nie wzbudzały pożądania. Biologii nie oszukasz choćby nie wiem co. Pozostaje nam samotność, bo nie jesteśmy atrakcyjni dla osób które nam się podobają, a wiązać się z kimkolwiek na siłę nie ma sensu. Życie nie jest sprawiedliwe, nigdy nie było i nie będzie. Pozostaje się z tym pogodzić albo strzelić samobója na co ja chyba nie mam odwagi choć wiem że byłoby to najlepsze wyjście bo bez tego będę się jeszcze długo męczył.

Gość gość
przeciez to PROVO ;)

Gość gość
10:40 Moze i prowo,ale sama pracowalam z tak stara panna,ktora byla po 40-tce.Nikt jej nie lubil bo byla chamska,wredna,w dodatku wscibska.

Gość gość
To pomyśl sobie że te chłopaki będą je bić i zdradzać, a potem zostawią same z dzieckiem :D

Gość gość
Ja chciałabym dożyć 30, 40 lat jako pracująca stara panna, ale raczej się to nie uda, zdechnę jako bezdomna biedaczka :D

Gość gość
Ja w pracy mam taką niechcianą po 30stce, pracuje z nami od roku, co chwile dzwoni do mamusi i tatusia, nie chce nigdzie wychodzić, po pracy ucieka na autobus i do domu, myśli jedno a mówi drugie tzw dwulicowy słoik, obgaduje przy mnie przełozonych by potem sie podlizywać, pracowita i sumienna jest to fakt ale wlasnie zakłamana, podła, ocenia innych po wyglądzie, po tym jak żyją a nie widzi jak sama wygląda i zyje. Znam tez prawiczka po 30, główny informatyk u nas, ten to juz w ogole porazka, caly rok w 2 czarnych bluzach z kapturami na zmiane ewentualnie czarne koszulki gdy jest upał jakas mettalica itp, kanapki z paprykarzem, śledziem, smrodu narobi, zamknie sie z 2 kolegami w swoim pokoju gdzie są serwery i tam żrą :D

Gość gość
A może na to spojrzeć inaczej? Czy to rzeczywiscie taka katastrofa być stara panną? Sa tego dobre strony. Ja musze się użerać z mężem frajerem już 20 lat i nie moge się od niego uwolnić. Przez 20 lat znęcał się nade mną psychicznie nawet miał romans który już doszczetnie mnie zniszczył. Co ja bym dała zeby żyć sobie teraz sama. Ale mam 2 dzieci na wychowaniu(to akurat uwazam za duzy plus) zarabiam najnizsza krajową i to w tej chwili na pol etatu. Nie jestem w stanie się z tego g**na utrzymać. Jeżeli kiedyś uda mi się rozwieść to będę najszczesliwsza osobą na swiecie. Więc jak widzisz małżeństwo to wcale nie zawsze taka fajna rzecz. Co jest wazne to dzieci po to zeby nie być samemu na tym świecie. Tyle.

Gość gość
Bo macie wymagania jak z kosmosu. Ludzie zejdźcie na ziemie to wtedy szybko znajdziecie partnera. A zwłaszcza ten prawik86 który pisze że nie lubi kobiet po 30tce, no nie dziwota że jest sam z takim nastawieniem

Gość niechciana 28
Nie nazwałabym ich szmatami, choć część pewnie zbyt moralnie się nie prowadzi. Też znam takie, które od 14 roku życia zawsze w jakimś związku, od chłopaka do chłopaka, potem w wieku max 23 lat ciąża i zazwyczaj ślub. A niektóre jak ja wiecznie niesparowane. Takie życie. Zresztą dziecka nie chcę, na żonę się nie nadaję, jestem z natury samotnikiem - tak więc może to i lepiej, że jestem i pewnie już będę sama. Tylko bym komuś życie zatruła, bo ani ja szczególnie atrakcyjna ani przyjemna w obcowaniu, nie wiem czy byłabym w stanie w kółko iść na kompromisy. Chyba samotność jest mi w pewien sposób pisana. A jak bardzo chce się seksu, to zawsze kogoś tam się skombinuje, więc w sumie sama siebie powinnam nazwać szmatą, tylko to trochę zostało wymuszone przez życie...

Gość gość
10:15 Seks lubię i wiem, że leczy wszystko. A ja kocham się całować itd. Jestem samotny i szukam kogoś z kim będę szczęśliwy. Potrafię gotować zdrowo, myje nawet na, Y nią i piore swoje rzeczy , nie piję i nie palę.Pracuje i mam gdzie mieszkać. Mam auto, lubię podróżować w ciekawe miejsca,ale też jestem domatorem,hobbysta, uprawiam sport. Nie jestem grubasem, który siedzi w przed telewizorem całe dnie czy coś takiego. Lubię muzykę różną byleby dobra. Wino dobre okazyjnie

Gość prawik86
"A zwłaszcza ten prawik86 który pisze że nie lubi kobiet po 30tce, no nie dziwota że jest sam z takim nastawieniem" Nie napisałem że nie lubię choć to właściwie prawda bo ja ogólnie nie lubię ludzi, dużo się przez nich wycierpiałem szczególnie w młodości i mam uraz. Napisałem że kobiety po 30tce mnie nie pociągają fizycznie i co ma z tym zrobić? Rzucić na siebie czar? Poddać się praniu mózgu? Dlaczego mam wiązać się z kimś kto mnie w ogóle nie pociąga? Gdyby zupełnie zignorować kwestie intymne to właściwie równie dobrze mógłbym związać się z mężczyzną i myślę że bym się lepiej z nim dogadywał niż z kobietą..

Gość gość
Klucz do pokonania tego, to znalezienie w sobie szczęścia i pokonanie zazdrości. Bo ona wychodzi w wyrazie twarzy, w aurze. Najpierw się zmuszaj a potem przejdzie. Może zwróć się do Boga? Nie chce marudzić kościółkówo ale modlitwa może zdziałać cuda. Powodzenia

Gość gość
Wiek niekoniecznie musi świadczyć o wygladzie. Ja mam 39 lat a wygladam na max 30. Jest duzo kobiet po 30 ktore nie wygladaja na swoj wiek ale szczerze to nie chciałabym takiego co by mi powiedzial ze nie lubi kobiet po 30 choćbym miala wtedy 20. Z prostego powodu przecież każdy kiedyś bedzie mial to 30 i co wtedy? Rzuci mnie taki frajer bo mu sie nie podobaja takie po 30? Żenada. Jak się kogoś kocha to się kocha niezależnie od wieku i wyglądu.

Gość gość
Jesteś tak zdesperowana?

Gość prawik86
"Jak się kogoś kocha to się kocha niezależnie od wieku i wyglądu." To prawda, tylko najpierw musisz się prawdziwie zakochać, a jest to o wiele trudniejsze w przypadku niemłodej już kobiety która nie jest dla ciebie specjalnie pociągająca. Jako facet jestem wzrokowcem i nie będę ściemniał że liczy się sam charakter a wygląd to tylko dodatek, tak nie jest. Większość facetów tak mówi bo kobiety chcą to słyszeć, ale myślą co innego i potem to wyłazi. I co innego jak zakochasz się w młodej którą będziesz prawdziwie pożądał, zwiążesz się, zbudujesz relacje, a potem będziesz mieć wspólne wspomnienia na dalsze życie, a co innego jak masz zaczynać od etapu w którym kobieta nic w tobie tak naprawdę nie rozpala, bo ten etap minął zanim się rozpoczął.

Gość gość
Ktoś tu napisał , ze 20 lat musi sie męczyć z mężem i na razie na rozwód nie ma szans. Mój ostatni facet nie chciał odejść, siła go wyrzuciliśmy z mojego domu ze znajomymi... fajnie jest mieć faceta ? :D

Gość gość
Stara szmato zostaniesz sama do końca swych dni. Szkoda życia na nienawisc:D

Gość dobra zmiana
chamska tak , to z powodu złości i frustracji, na codzien jestem miła i słodka jak miód,> nie z powodu frustracji tylko z charakteru. nie dosc ze chcmska to jeszcze zaklamana. dramat

Gość gość
ma ktoś żonę pożyczyć na noc ?

Gość dobra zmiana
ma ktoś żonę pożyczyć na noc ? > a musisz miec zone ? sa w necie na pewno wypozyczalnie kobiet na godziny :classic_cool:

Gość gość
Większość 30latek singielek nie nadaje sie do związku z facetem bo mają nasrane we łbach i są zdziwaczone.Brak faceta też dobija kobiety.

Gość gość
Z 30 letnimi prawiczkami podobnie.