Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

99% mężczyzn żeni się z miłości! Natomiast za mąż z miłości wychodzi zaledwie 60

Polecane posty

Gość gość

procent kobiet! x Współczuje tym 40% żeniących się mężczyzn którzy myślą że kobieta ich kocha dlatego mówi TAK przed ołtarzem... :o x Kobiety to wyrahowane zimne stworzenia obliczone tylko na swój egoistyczny dobrobyt, uczucia wyższe są dla nich nie wiele warte

Gość gość
Dokładnie 99% to materialistki które szukają sponsora.

Gość gość
no może nie 99% to materialistki ale blisko połowa... Ja sobie nie wyobrażam ożenić się z kimś kogo nie kocham :o one takich skrupułów nie mają...

Gość gość
Dokładnie 90% to materialistki i tak zwane "blachary"

Gość gość
Kobiety to dziwne stworzenia, ale nie są warte ani tego by sie o nie starać, ani by je kochać, ani by je szanować

Gość gość
99% facetów żeni się z miłości do seksu, powinno być.

Gość gość
Nie 99% kobiety

Gość gość
A kto przeprowadził wiarygodne badania? Rozumiem, że są to dane szacunkowe wynikające z przeniesienia własnych mizernych doświadczeń życiowych i obserwacji własnego środowiska na całość populacji :)

Gość gość
to już zależy od osoby i nie ma co uogólniać.

Gość gość
Ślub z miłości w przypadku faceta = zaklepanie atrakcyjnej laski do jak najczęstszego seksu. Naprawdę piękną miłość potraficie zaoferować panowie. :D

Gość gość
Do gość dziś I znów odwieczny dylemat, zrozum kobieto, że gdyby nie seks to byśmy się sobą nie interesowali, nie byłoby też miłości, miłość=seks odwieczne prawo natury.

Gość gość
Wiem, że tak jest ale żeby nazywać du/pczenie miłością? Przegięcie. Ja się nieraz bzykałam z facetami i jakoś nie pier/dolę nic o miłości. Seks to seks.

Gość gość
Chodzi Ci o to, że faceci kłamią o miłości tylko dla seksu? Robią tak dlatego, że nie wiele jest kobiet otwartych na seks jak ty. Gdyby kobiety miały podejście do seksu takie jak faceci to życie byłoby o wiele prostsze i przyjemniejsze i nikt by nie musiał kłamać.

Gość gość
No tak tylko że dla mnie to nawet by im się nie chciało kłamać, a innym wciskają kit byle zamoczyć, ja jestem bardzo mało warta w oczach facetów.