Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku miałyście pierwszego chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Lekki temat na dzień dobry :) W jakim wieku miałyście swój pierwszy "prawdziwy" związek i jak to wspominacie? :)

Gość gość
28 bo jestem porzadna i nie puszczalam sie jako małolata :) tak najlepiej

Gość gość
a ja 15, bo byłam niepożądna i nie mam czego żałować :)

Gość gość
ja 17 xD co i tak jest późno

Gość gość
Ja w wieku 20 lat. I nie żałuję, chociaż niektórym może się wydawać że to późno. :) W wieku 20 lat nie czułam się już głupią małolatą. Byłam już dojrzała i gotowa na poważny związek. :)

Gość gość
Nie no, 20 to nie jest jakoś super późno. Każdy inaczej dojrzewa. Mnie się tak akurat trafiło, że zauroczyłam się w wieku 15 lat :P

Gość gość
ja jeszcze nie mialam, a mam 37 lat

Gość gość
up

Gość gość
w wieku 14 lat już uprawiałam seks z kolegą bez penetracji. Robiłam mu ręką dobrze a on mi masował cipkę a nawet mi lizał. Potem była przerwa i na nowo w wieku 16 lat już stałego miałam. Mądra byłam dziewczynka bo już w wieku 12 lat wiedziałam, że jak się chłopak spuści do wewnątrz to jest ciąża, poznałam anatomię z książek i nauczyłam się do czego służy łechtaczka. Dlatego do 19 roku życia był tylko seksik bez penetracji a dziewictwo straciłam dość późno unikając niepożądanej ciąży, strachu, kłopotów i stresu.

Gość gość
Ciąganie za warkocz sie nie liczy nie?

Gość gość
jak miałam 5 lat to pokazałam po raz pierwszy koledze pisię a on mi pisiorka. Bo bardzo dziwiło nas, że dziewczynka i chłopczyk mają tam co innego - ale nie wiem czy mogę go nazwać pierwszym chłopakiem. No intymność moją poznał i nawet pokazał mi jak sika na stojąco ale to chyba za mało

Gość gość
25

Gość gość
Mam 19 lat i jeszcze nie miałam chłopaka. Trochę mi z tym źle, ale co poradzić, jeszcze ktoś się znajdzie. Choć z drugiej strony, fajnie by było mieć kogoś obok :)

Gość gość
22 lata ale wcale nie byłam wówczas dojrzała psychicznie

Gość gość
Pierwszego chłopaka 16 lat, ale tylko 2 miesiące, z drugim byłam też 2 miesiące więc tak naprawdę nic poważnego. w wieku 18 lat poznałam swojego męża, z seksem się biedak naczekał bo aż 2 lata, ale warto było :) teraz jesteśmy 13 lat razem i nam dobrze :)

Gość dwarfnotagiraffe
Pierwszego w wieku 20 lat, ale to nie było nic poważnego i trwało może 2 miesiące. Później w wieku 24 miałam kogoś przez pół roku. Teraz mam 28, dalej jestem dziewicą.