Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Gość od homocwela jestem gorszy od ciebie tylko dlatego że jestem ze wsi

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Gdybym był taki sam tak samo bym pisał i wypisywał co teraz z tą różnicą że bym mieszkał w dużym mieście np w Opolu bądź we Wrocławiu czy Warszawie to bym nie był gorszy? Pytam dlaczego ty tak gardzisz wsią i ludźmi ze wsi i masz ludzi ze wsi za nieuków tłuków ludzi prymitywnych i gorszych od ludzi z miasta i w dodatku nienormalnych bo gardzisz wsią dla ciebie wieś śmierdzi gnojem a miasto Niby pachnie? Co smród spalin i bezdomni pachną? Pytam wg ciebie jestem gorszy tylko dlatego że jestem ze wsi?

Gość gość
chory psychicznie wsiok zabiedzony jesteś

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Ps i nie pisz że opole to nie jest duże miasto bo opole to jest duże miasto bo ma więcej niż 100 tysięcy mieszkańców bo opole ma 127 tysięcy mieszkańców i dlatego opole to duże miasto bo wg polskich standardów i polskiego prawa za duże miasto uznaje się takie które ma od stu tysięcy mieszkańców wzwyż czyli które ma 100 tysięcy mieszkańców i więcej a Opole ma 127 tysięcy mieszkańców czyli o 27 tysięcy więcej niż 100 tysięcy

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Ps ja nie jestem zabiedzony bo moi rodzice mają własną firmę stolarską i kilkadziesiąt tysięcy złotych dochodów możesz mi nie wierzyć wierzysz czy nie to ja i tak lepiej wiem od ciebie bo nie jestem zabiedzony bo moi rodzice mają firme i kilkadziesiąt tysięcy złotych dochodów nie wierzysz to wpisz sobie w Google as-tom Joanna kołbuc

Gość gość
Up