Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje prawdziwego mezczyzne na meza

Polecane posty

Gość gość

Prawdziwy mezczyzna spelnia swoje role zyciowe - zarabia i utrzymuje rodzine. Moj maz musi dobrzez zarabiac, utrzymywac siebie, mnie, dzieci i dom, ktory kupi badz wybuduje. Facet jest od zarabiania kasy, a kobieta zajmowania sie domem i dziecmi. Jesli mam jakiemus facetowi prac, sprzatac, gotowac - on musi zapewnic mi mieszkanie i pieniadze. Nie zainteresuje sie byle jakim rozszczeniowym niemeskim podgatunkiem faceta.:O Czekam na odpowiednich chetnych mezczyzn:)

Gość gość
Popracuj nad ortografia...

Gość gość
Spełniam wszystkie warunki z tym że mam już żonę. Ale jak zaoferuje coś więcej niż ona to....... Co masz w ofercie?

Gość gość
Wrzuc foto zobaczymy czy jest szansa ? :-)

Gość XIX wiek
Powodzenia.

Gość gość
przyznaj się, ile już uzbierałaś dzieci? :D

Gość gość
gość dziś popracuje jak bede miala czas miedzy obiadami i pieluchami gość dziś a po co mi zonaty? sama szukam meza dla siebie, ktory bedzie mial cos do zaoferowania mi gość dziś nie mam dzieci, ale bede miec z mezem, bo rola kobiety jest rodzenie i wychowywanie dzieci, a facetow rola jest zarabianie kasy i utrzymywanie dzieci

Gość gość
Czyli szukasz jelenia? Chyba ci słońce przygrzało.Zresztą teraz faceci nie chcą się żenić nie zauważyłaś tego jak mało jest ślubów ?

Gość gość
Nie ma dzisiaj prawdziwych mężczyzn.

Gość gość
Powiem tak możesz tego wszystkiego oczekiwać pod warunkiem że jesteś młoda, ładna i w głowie masz poukładane. W przeciwnym wypadku tylko się ośmieszasz ze swoimi wymogami i lepiej zejdź na ziemię.

Gość gość
moze jakis emeryt z Bawari sie na to złapie

Gość gość
Chce z tobą mieć duuużo dzieci, mam firmę więc stać mnie na utrzymanie. Warunek? Sex codziennie, ugotowane i poprane.

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, drugiego jeszcze nie zrobiłem. Ale ósmy zrobię hobbistycznie. Tamte publikowałem jako angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było śmiesznie i fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 30000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę mnie i sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość szczena
Jaka księżniczka buehehe, na szczęście coraz mniej prawdziwych mężczyzn lapie sie na te wasze puste slogany "musi utrzymywać mnir i rodzine bo inaczej nie jest prawdziwym mężczyzną" ten tekst musiała wymyśleć kobieta szukając bankomatu a nie mezczyzny. A pozniej jeszcze żale ze "on mnie nie kocha" sama sie stawiasz w roli sprzataczki-dajki a później się dziwicie ze faceci wymieniaj a was na młodsze. Żal mi ciebie.

Gość gość
To provoo

Gość gość
Znowu ta pasożytka założyła temat.

Gość gość
W dzisiejszych czasach i przy zarobkach większości ludzi, sam jeden mężczyzna nie utrzyma domu. Problemem jest co innego. Sporo dzisiejszych facetów myśli tak: 1. Moja ewentualna wybranka ma się cieszyć, że ktoś wspaniały (czyli ja) ją zechciał. 2. Ma być młodsza (im więcej, tym lepiej), piękna, pomimo że ja sam jestem jaki jestem, ale przecież to nie moja wina, że natura nie obdarzyła mnie jakoś łaskawie i tylko pustaki sugerują się wyglądem. 3. Oczywiście wszystkie wydatki dzielimy na pół, ale opieka nad dziećmi, sprzątanie, gotowanie to Ona ma robić ( moja mamusia nie tyle robiła i żyła). Kobiety coraz częściej nie mają żadnego oparcia w mężczyznach, jak pojawiają się problemy to następują zdrady i wymiana na niesprawiający problemów nowy model - w miastach co drugie małżeństwo się rozwodzi. Strach się wiązać, no bo jak zajdę w ciąże, urodzę dziecko stracę na jakiś czas pracę to wyląduję na ulicy - fajna perspektywa prawda ?

Gość gość
"Otóż to, po co mu jedna baba jeśli może mieć co parę lat mieć inną " - fajnie to napisałeś libed. Kobiety są głupie, naiwne i tylko dlatego taki przechodzony, mało odpowiedzialny facet może mieć inną szybciutko co kilka lat, nie ważne, że dzieci w domu płaczą za ojcem...

Gość gość
O widzę że samotna starość się szykuje, no z takim podejściem.... zjedz snickersa.

Gość gość
ja prdl. temat sprzed roku