Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w kiepskiej sytuacji, znalazł się ktoś kto chciałby mi pomóc i sfinansować moje leczenie, ale chce czegoś w zamian. Ujął to tak, że brakuje mi bliskości, ciepła kobiety i uznał, że jestem bardzo ładna. Przyznaję, że rozmyślam o tym, ale to raczej nie jest dobry pomysł?

Gość gość
Nie , to nie jest dobry pomysł ! Pomoc bezinteresowna tak ale pomoc w zamian za usługi to tak jakbyś się sprzedała.. nigdy sie nie "wypłacisz" za tę pomoc , chyba że wiążesz z tą osobą jakieś plany na przyszłość.

Gość gość
Ja nawet nie znam tego człowieka jakoś bliżej prywatnie, a z drugiej strony bardzo potrzebuję tej pomocy.

Gość gość
Musisz zatem sama dobrze przeanalizować wszelkie za i przeciw , trudno coś właściwego Ci doradzić . Ja bym osobiście nie skorzystała , ale nie znam realiów więc trudno w Twojej sytuacji wyrokować .

Gość gość
Nawet nie wiem jak mam to przeanalizować. Ciężka sprawa bo ja nigdy tego jeszcze nie robiłam.

Gość gość
Odpowiedz sobie na pytanie-czy chcesz oddać mu swoje ciało za kasę którą dostaniesz na leczenie .

Gość gość
Nie chcę, nigdy tego nie robiłam i się boję, ale potrzebuję tych pieniędzy na leczenie.

Gość gość
Nie rób tego. Zniszczy Ci to psychikę.

Gość gość
Nie wiem na co chorujesz i jak ważne jest to leczenie . Jeśłi jednak w Twojej ocenie jest ono warte poświęcenia swojej czystości i całej siebie w zamian z kasę na owo lecenie to cóż my możemy Ci doradzać ? Sama najlepiej wiesz czego w życiu oczekujesz i na czym najbardziej Ci zależy . Jednak mam wrażenie że ten temat to prowo ..

Gość gość
Posłuchaj. Życie jest zbyt brutalne i niesprawiedliwe, jeśli ma Ci to poprawić zdrowie to dlaczego nie? To tylko seks. Naprawdę.

Gość gość
Nie wiem co mam zrobić. Nie jestem kompletnie przygotowana żeby pójść z nim do łóżka.

Gość gość
może facetowi wcale nie chodziło o seks? może chce przyjaźni, kontaktu, przytulenia?

Gość gość
To jest dobry pomysł, o ile nie będzie to zwyczajna prostytucja. On tobie pieniądze, ty jemu ciało. Jeśli mógłby spróbować na zasadzie wszystko za wszystko, to może warto to przemyśleć. Czy on może zostać twoim mężem, czy byłby gotów zaakceptować, gdyby z tego związku narodziło się dziecko? Może on chce po prostu w ten sposób kupić sobie twoje uczucia. Pogadaj z nim, niech wyjaśni ci dokładnie, czego oczekuje, na co liczy. Ze szczegółami i rozpisane w czasie, jakie ma plany. Dopiero wtedy warto przemyśleć całą sprawę. Może byłaby szansa na stały związek i stałą, a nie jednorazową pomoc i przygodę.

Gość gość
W jaki sposób powinnam z nim o tym porozmawiać? On jest ode mnie dużo starszy.