Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biuścik szuka pomocy

stanik na zniszczony biust

Polecane posty

Mam dosyć duży (miska E) i niestety zniszczony po ciążach biust i duży problem ze znalezieniem odpowiedniego biustonosza. Od kilku lat kupuję w zasadzie jeden model - Doreen z firmy Triumph. Plusem jest, że świetnie podtrzymuje piersi, dzięki czemu nie widać, by były obwisłe. W większości biustonoszy z fiszbinami, biust wygląda niekorzystnie. Minusem jest cena, ale przede wszystkim sam krój: jest to typowy "krzyżak", mocno zabudowany o grubych ramiączkach. W sezonie letnim ciężko znaleźć takie bluzki, które dałoby się do niego założyć, poza zwykłymi T-shirtami. Dlatego chętnie skorzystałabym z porad dziewczyn, które mają podobny kłopot z biustem i znalazły jakiś wart polecenia stanik. Zależy mi na tym, żeby chociaż dało się do niego ubrać bluzkę na ramiączkach z umiarkowany dekoltem, bo Doreen niestety jest mocno widoczny spod spodu. Będę wdzięczna za każdą poradę.

Gość gość
Ciesze sie, ze mam male bimbalki(75b) A staniki Gaia?

Gość gość
Ava

Gość gość
idz do brafitterki

Gość gość
Miska E nic nie znaczy. Musisz podać pełny rozmiar. Ważny jest obwód w biuście i pod biustem. W biuście luzno a pod biustem ciasno.

80 E