Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezydent Francji w młodośc***adł ofiarą pedofilki

Polecane posty

Gość gość

Prezydent Francji w młodośc***adł ofiarą pedofilki

Gość gość
słysząc jego wypwoiedzi to bardzo możliwe że zostały mu po tym traupatycznym wyadrzenie braki w umysle :D

Gość gość
14 latek został zmolestowany przez 40 letnią pedofilke

Gość gość
Ależ pie/przy/cie. Dzięki niej jest tu gdzie jest. Między innymi. Ja tam bym chciał taką nauczycielkę życia mieć. :-) ;-)

Gość gość
zboczona baba, poza tym wygląda jak małpa

Gość gość
On GERONTOFIL, ona PEDOFIL. Para idealna. Jak twarz i cegła.

Gość gość
Głupi jesteś czy chory? Sam się w niej zakochał a nie ona go zg***ciła, po za tym we Francji istnieją inne obyczaje i normy seksualne niż w twoim świecie Rydzyka

Gość gość
widocznie dobra była w nauczaniu po francusku !!! :D

Gość gość
Gerontofil z Pedofilką czyli para zboczeńców wylansowana przez partyjnych zboczeńców z partii socjalistycznej

Gość gość
21:11 Oho... znalazla sie oburzona poprawna kosmopolitka ktorej domem jest zachod. No tak Polska taka zla... Smieja sie z nas Niemcy, Francja. Tylko, ze podczas gdy u nas jest cisza i spokoj, u nich na co dzien sa gwalcone kobiety w imie wartosci europejskich.

Gość gość
21:18 no jednak to głupota. Ja o wozie ty o kozie, czyli ja o ich związku a ty o gwałtach. A teraz załóż swój moherek :D na głowę i szuraj do Torunia

Gość gość
gość dziś Aż strach jechać do Francji, kraj praktycznie jest jednym wielkim obozem dla islamskich kolonizatorów i terrorystów, którzy tylko czyhają żeby coś ukraść, zniszczyć, zgwałcić lub zabić.

Gość gość
to taki Edyp, spółkował z matką, ale sie jeszcze nie zabil

Gość gość
Francji już nie ma. Niedługo Francja zostanie przekształcona w Islamski Kalifat, to samo czeka Niemcy i Szwecje. Szkoda tylko

Gość gość
Córa Kościoła już w agonii.

Gość gość
to ciekawe, że od tylu lat mieszka ze swoją "oprawczynią" :D już nie wymyślajcie idiotyzmów, zabujał się w nauczycielce, nie on pierwszy i nie ostatni, ale za to jest konsekwentny, skoro się z nią hajtnął :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Aż strach jechać do Francji, kraj praktycznie jest jednym wielkim obozem dla islamskich kolonizatorów i terrorystów, którzy tylko czyhają żeby coś ukraść, zniszczyć, zgwałcić lub zabić. x byłem nie raz, wróciłem, żyję :D

Gość gość
A ty to przeżywasz jakby ciebie cygan przeleciał.

Gość gość
Ciekawe kiedy będzie następny zamach terrorystyczny i ilu Francuzów zginie. To tylko kwestia czasu.

Gość gość
gość dziś Ciekawe kiedy będzie następny zamach terrorystyczny i ilu Francuzów zginie. To tylko kwestia czasu. x strzepiesz sobie wtedy, zwyrolu, że tak na to czekasz?

Gość gość
21:21 No i dobrze, wole moherek i Torun bo polskie, niz UE i eurocweli. Jedz do swoich panow na kolanka, Polske zostaw Polakom. Polska nie potrzebuje takich jak ty.

Gość gość
Przynajmniej Polska jest wolna od zamachów terrorystycznych dzięki nieprzyjmowaniu muzułmańskich hord kolonialnych.

Gość gość
nie wypowiadaj sie za wszystkich i polske

Gość gość
22:13 Uniak nie bedzie mi mowic co polskie, a co nie.

Gość gość
Ha ha moherek się wkurzył :D zaraz poskarży się księdzu na antenie :D oj ty ale zapomniałaś w tej wspaniałości ilu pedofilów czyli gwałcicieli dzieci jest wśród ksieży. No ale psyyyttt to pomiń ciszą :D

Gość gość
22:13 Ja sie wypowiadam jak wiekszosc, a nie jak ty czyli mniejszosc. To jest moj rzad i jestem z niego dumny. A ty lec plakac do uniakow elemencie.

Gość gość
A ciebie za bardzo kochał wujek dlatego masz takie chore tematy

Gość gość
22:15 Wlasnie reprezentujesz typowa unijna hipokryzje i glupote. We Francji to ze matka, dojrzala kobieta zakochuje sie w uczniu-dziecku to dla ciebie norma, ale za to wytykasz ksiezom pedofilie. :D Brawo myslenia :D Chce ci tez przypomniec ze Belgia to stolica pedofilii.

Gość gość
ja nie jestem uniak ograniczona jednostko, skoro myślisz że tu tylko jedna osoba pisze nazywająca sie "gość"

Gość gość
Nie to ja tobie wytykam hipokryzje, ze sadzisz się na tamtych a nie widzisz jak własne kościelne gniazdo masz skalane. A skoro nie masz dla mnie żadnego innego argumentu, tylko przerzucenie własnej hipokryzji to nie warto pisać. Pa