Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLA JAKIEJ KOBIETY ZOSTAWIŁBYŚ ŻONĘ???

Polecane posty

Gość gość
Dla Oszki.

Gość gość
Wiecie ze Prawik ma zone.

Gość gość
Dla miłej, uśmiechniętej i cieszącej się życiem. Nie zazdroszczącej, nie oceniającej innych. Takiej zwykłej, fajnej dziewczyny. Wiek nie ma dla mnie znaczenia, chociaż chciałbym, by była ładna i zadbana po prostu. Chciałbym by pozwoliła się trochę sobą opiekować, np. poprosiła o wkręcenie żarówki albo inną pierdołę. To mały gest, a faceci lubią takie rzeczy, bo mogą czuć się męscy, nawet jak to w gruncie rzeczy trochę zabawne.

Gość gość
Dla delikatnej kochającej dzieci , kobiecej radosnej

Gość gość
dla Avril Lavigne zostawiłbym 🖐️

Gość gość
Nie zostawił bym dla żadnej. Jakiś tam skok w bok się zdarzal, romans też ale żeby od razu małżeństwo niszczyć to nie. W sumie to moja żona jest z******ta tylko męska natura jest jaka jest. Chociaż gdyby trafiła się kobieta która chciałaby żyć w trójkącie to może bym zaryzykowal.

Gość gość
Dla takiej która mnie nie traktuje jak psa i zła koniecznego

Gość gość
Dla żadnej oszołomy.

Gość gość
Od żony nigdy bym nie odszedł, ale każda inna w miarę ładna z łóżka nie wygonie

Gość gość
żaden żony nie zostawi bo to darmowa praczka, sprzątaczka i służąca i jak jeszcze nie zarabia bo nie potrafi to dopiero luksus jest mieć w domu takie coś na każde zawołanie. Kochanki zazwyczaj są niezależne finansowo wiec z taką juz tak łatwo nie będzie więc faceci siedzą przy zapyzialych żonach :D ja zresztą też

Gość gość
Dla modelki o imieniu Kristina Pimenowa, jest prześliczna, ma twarz anioła, kochałbym się z nią codziennie, bym ją szanował i byłaby jedyną, najważniejszą kobietą w moim życiu. Rany jak ja ją pragnę:(

Gość gość
To jest dziecko pedofilu! !!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Udawanie faceta nic ci nie da prostaczko. Dlatego nigdy bym nie zostawił żony dla tępej lampucery, skłonnej wystawić dupę gdzie tylko bym chciał.

Gość gość
Do gość dziś Zgadzam się z tobą w 100%. Nie rozumiem facetów którzy odchodzą od żon i wiążą się z kochankami, przecież za jakiś czas będzie to samo. Lepiej mieć żonę w domu a kochanki zmieniać i wtedy życie jest piękne, tylko trzeba sobie taką żonę urobić, najlepiej zrobić z trójkę dzieci, żeby miała co robić i w domu siedziała.

Gość gość
Ohohohooo już jedna oburzona zoneczka , żony nie mam ale taka jak Ty bym zostawił