Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrzezany a masturbacja

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest całkowicie obrzezany, poprosiłam go by mi pokazał jak się masturbuje ( poprzedni mieli napletki i nie było problemu). Suchą ręką zaczął pocierać penisa, przez 8-10 min aż do wytrysku i tu moje zaskoczenie, że podczas wytrysku nie przestał tylko onanizował się dalej rozcierając spermę po członku. Trwało to kolejne parę minut. Czy obrzezanie aż tak znieczula żołądź, poprzedni przerywali masturbacje w momencie wytrysku.

Gość gość
tak znieczula ... poza tym jeśli frenum na dole jest wycięte, to powoduje to znieczulenie najbardziej czułego miejsca. Dlatego bywa, że obrzezani są lepszymi kochankami

Gość gość
Lepszy kochanek kosztem wlasnej rozkoszy. On o wiele mniej czuje przyjemnosci.

Gość gość
On o wiele mniej iej czuje rozkoszy.......jako obrzeżach facet powiem ci ze nie masz racji.

Gość gość
bywa tak, że po obrzezaniu faktycznie penis jest mniej czuły i dlatego po długich rozważaniach nie zdecydowałem się na ten ruch. Jeśli tak jest u twojego partnera to pierwsza sprawa, smaruj mu kremem i oliwką nie pieść "na sucho" i druga sprawa, jeśli faktycznie są u niego kłopoty z uczuciem rozkoszy włóż mu palec do pupy i wymasuj prostatę przed seksem albo w trakcie. Będzie wtedy odczuwał silniej poprzez bezpośrednie pobudzenie tego gruczołu.