Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLVIII

szukam partnerki aby razem wyjechać na Zachód do pracy

Polecane posty

Gość MLVIII

nie jestem uzależniony od alkoholu, nie posiadam żadnych tatuaży, jestem przyzwyczajony do ciężkiej pracy fizycznej i często do pracy umysłowej ale na ten temat rozmowa w cztery oczy - moja propozycja dla kobiety to: wyjazd ze mną moim autem w kierunku Niemiec lub Włochy Północne , ewentualnie kierunek UK i azymut Londyn, ponieważ trochę znam Londyn i moja propozycja aby szukać mieszkania i znaleźć wspólne lokum , namawiam do współdziałania i pomagania sobie , Ty dla mnie i Ja dla Ciebie a razem działając we wspólnej sprawie jest łatwiej i przyjemniej nawet robiąc wspólne zakupy w Warszawie lub w Londynie , a zatem szukam kobiety szybko-myślącej i dynamicznej oraz długowłosej , która trochę zna prawo i medycynę i potrafi myśleć oraz posiada wyobraźnię , czy jest chętna aby ruszyć na Zachód w poszukiwaniu pracy i trochę zaznać przygody z facetem , który gra w ciemno ? - jeżeli wolisz kobiety to nie ma sprawy ale wolałbym aby po wielu godzinach wykąpała się ze mną w hotelu i na bzykanie namawiam ale pozostawiam Tobie wolność !

Gość gość
Markus bekniesz za to co zrobiles MAdzi Ż.. szukasz nastepnych naiwnych do burdli?

Gość MLXIII
czyli teraz kobiety będą się obawiać wyjazdu na Zachód z facetem ?

Gość gość
Ewidentnie gosciu szuka ,,towaru" na sprzedaz do burdelu!!

Gość MLXIII
zapytam wprost , ile razy się zdarzyło, że byłaś na Zachodzie totalnie zmęczona i padałaś głodna i zasypiałaś nagle a nad ranem marzyłaś aby KTOŚ zrobił kawę z miodem a po wielu godzinach pracy na chwilę się przytulił do Ciebie i powiedział 'fajnie, że jesteśmy razem' , wiem jak jest , razem jest zwyczajnie fajnie i Pracodawca inaczej zatrudnia PARY , gdy widzi, że kobieta pracuje w hotelu a jej facet pracuje na budowie ale pod wieczór są razem , zmam taki przypadek, że w Niemczech Helga i Helmut zapisali całe gospodarstwo dla Oli i Janka z Polski , więc warto być razem pani Olu, pani Haniu, pani Doroto i do tego namawiam

Gość gość
s********j MArkus. jechac to moge z koleznka i napewno nie do FRA SWE czy DE, y****ych kalifatow