Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym śmierdzi wasze ciało po kilku dniach bez mycia?

Polecane posty

Gość gość

Samym potem czy czym?

Gość gość
nie sprawdzałam poza tym trzeba się myć.

Gość gość
umyj się brudasie, to nie będziesz czuł/a swojego smrodu. tfuuu!

Gość gość
Nie sprawdzałam więc nie wiem.

Gość gość
Moje pachnie, ale tylko do roku, później jak się nie umyję to zaczyna śmierdzieć. Dlatego myję się raz do roku na święta Bożego Narodzenia.

Gość gość
Czosnkiem i cebulą - nie lubię grypy...

Gość gość
Ale niektorzy z was są głupi. Wspolczuje. Pytałam bo zastanawiam się czy ze mną jest wszystko ok. Ostatnio byłam na wakacjach i mylam się dopiero po 2 dniach bo nie było wody , tzn podmywalam się ale nie kapalam cala i wyczulam od siebie jakiś zapach szamba. Nie wiem czy to normalne, od dziecka kapie się 2-3 razy dziennie więc nie miałam okazji poczuć :P

Gość gość
No to słabo się podmywałaś skoro waliło od ciebie gównem :-O ...a musiało bardzo walić jeżeli nie czułaś dwudniowej zdechłej ryby No to już wiem dlaczego od niektórych bab czy starszych czy młodych tak wali jak od świni, nie myją się świnie kilka dni :-O

Gość gość
Czemu sie kapiesz 2-3 razy dziennie to wrecz nie zdrowe. Powinnas smierdziec potem jesli bylo to szambo to idz do lekarza

Gość gość
HJKuytrewsdvbn»$lytrqwerfcvb±fgjnkresdfghjklkawqertyuuyrc b“jfsxc ”krfeqweriggqrtyusdfghhwertyudfghjwertyyufghjertyyughvbfghfghyyerrtyrtfgfghghghfghcvvbdfghjwrtjertyuertyugvbnjhdfgrwertyukvwerfghjiutrdvbnuyfcvbn»efkxc uyertyuywdfvbnkjhgwqwertymnvbnmertygvbnjhtyubjhertyukjhbnmkErtyuuytbnmoiuhbnmiuywertyujGgggjkuybnmkjhgfc &hfgjkjh} fvbnfbkjf\tghjjhb\gfjgh¡hrbnertyuIuygbnmireweRtyuuyvbnkhgc nmuytrchjyfghjghtyrtyjhfdfghuytrghjh fgh fgh fh gh gfhj fgh jkghtyrtyrtyiuyhbj ghueRtyuughjtrertyuiUjfdfghjkiuyfgvbjnkiulOkjfee :)