Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piosenka dla każdego z Was zależnie od daty

Polecane posty

Gość gość

urodzenia. Miłego dnia ;) zodiak - kawałek o nim/ o niej Wodnik Nasze rendez-vous / Dziewczyny lubią brąz Ryby Zaopiekuj się mną/ Przez twe oczy zielone Baran Whisky moja żono / Kiedy powiem sobie dość Byk Narcyz się nazywam/ Dmuchawce latawce Bliźnięta Brunetki, blondynki / Nie wierz nigdy kobiecie Rak Wierność jest nudna/ Motylem jestem Lew Kryzysowa narzeczona / Na jednej z dzikich plaż Panna Wstań, powiedz nie jestem sam/ Tamta dziewczyna Waga Otwieram wino/ Orła cień Skorpion Słodkiego miłego życia / Zanim zrozumiesz Strzelec Jesteś lekiem na całe zło/ Piosenka księżycowa Koziorożec Baśka miała fajny biust / Daj mi tę noc

Gość gość
Debilne i wymyślone z NUDY. Nic się nie zgadza. W du/pę rozklapioną sobie wsadź te piosenki razem z horoskopami. Żenada!

Gość gość
Sam masz rozklapioną d.upę a otulona snem jest chodzącą porażką zwłaszcza jej nick nie przystający do prostackiego tonu wypowiedzi :) kogoś uraziło, jak przykro.

Gość gość
Repertuar? Dobrany do poziomu intelektualnego kafaterii który sięga dna a wy go swoimi wypowiedziami portwierdziliście. Chodzące porażki :-D

Gość gość
Ale cieszę się, że sprawiłam komuś radość z rana aż się zapienił :-) superrr :-)