Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

To ja gość od Namysłowa jestem Teraz w Wałbrzychu będzie komunia kuzynki

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Skoro mi nie wierzysz że jest zamek w Wałbrzychu to czemu sobie nie wpiszesz w Google zamek książ? Jak wpiszesz to się dowiesz że jest tam zamek wystarczy wpisać głupku Ps w XXI wieku w szpitalu psychiatrycznym nie ma zamków ani pokoi Bez klamek głupku

Gość gość
No i lipa zamku ni ma :( kłamałeś!

15:04 o co ci chodzi przecież doskonale wiesz suko że jest

Gość PIWOSZ 24 LATA
Książ to piwo.

Gość gość
gugle nie zna czegoś takiego jak zamek książ łżesz kołbuc i konfabulujesz jak zawsze

O co ci chodzi skoro wpisałes w Google zamek książ to na pewno widziałeś głupku skoro go rzekomo nie ma to czemu teraz koło tego zamku jestem?

Gość gość
bo sobie to w swojej chorej głowie roisz jak wiele innych rzeczy. to są rzeczy które widzisz tylko ty w swojej głowie

Gość gość
sprawdzałem w google i całkowicie mijasz się z prawdą, nie ma takiego zamku Książ tylko browar jest o takiej nazwie, pod Wałbrzychem jest tylko jakiś stary dworek, do zwiedzania ale to jakaś ruina i nie ma tam nic ciekawego.

Ps jestem Teraz w Wałbrzychu koło tego zamku głupku więc on głupku jest idioto Ps w Wałbrzychu nie ma wbrew pozorom biedaszybów idioto Wałbrzych jest miastem prawie jak opole opole ma 127 tysięcy mieszkańców a Wałbrzych 114 tysięcy mieszkańców Ps opole Namysłów Świdnica Wrocław Legnica Nysa Należą do Wałbrzyskiej specjalnej strefy ekonomicznej głupku

Gość gość
kołbuc tumanie Legnica nie należy do żadnej wałbrzyskiej strefy. Jest Legnicka Specjalna Strefa Ekonomiczna, która obejmuje: kilkadziesiąt podstref w bezpośrednim sąsiedztwie najważniejszych szlaków komunikacyjnych tej części Europy w tym podstrefy LSSE: Polkowice I i Polkowice II, Głogów, Krzywa, Okmiany, Środa Śląska, Środa Śląska-Miękinia, Legnica I i Legnica II, Legnickie Pole I i Legnickie Pole II, Złotoryja, Chojnów, Lubin, Kostomłoty, Miłkowice, Przemków, Prochowice, Iłowa, Zgorzelec

Idioto po nazwisku to po pysku to po pierwsze po drugie wg ciebie każdy jak się pomyli i że jak ja się pomyliłem w sprawie strefy ekonomicznej to jestem wg ciebie najgorszym idiotą i tumanem tak? Każdy się może pomylić ale istnieje Wałbrzyska specjalna strefa ekonomiczna wpisz sobie ją w Google opole Wrocław Namysłów należą do Wałbrzyskiej specjalnej strefy ekonomicznej Ps o co ci chodzi wmawiając mi że nie ma żadnego zamku książ i zamku w Wałbrzychu przecież doskonale wiesz że jest zamek w Wałbrzychu czyli zamek książ wystarczy wpisać w Google zamek książ Ps i internet to wyszukuje o co ci chodzi przecież jest taki zamek wpisz sobie w Google Ps jestem właśnie koło tego zamku

Gość gość
Up

Gość gość
Up