Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaisokam

Czy on mnie juz nie kocha?

Polecane posty

Gość Alaisokam

Czesc Chcialam zapytac a raczej upewnic sie co do moich podejrzen a mianowicie jestem w zwiazku 9 lat od 3 malzenskim dodam ze on mial 1 dziewczyne przede mna ktora go zostawila i po 6 miesiacach sie poznalismy przez internet. Maz ogolnie zawsze mial problemy z nerwami byly wyzwiska, mial tez rozne dosw z narkotykami wiem wiem co mozna sobie od razu pomyslec co ja wogole robie z takim czlowiekiem ehh ....no coz wiele razy probowalam zerwac ale zawsze to ja wracalam chyba mi bardziej zalezy ale czasami juz sama nie wiem co myslec bo on ogolnie mi duzo pomaga robi w domu ale siedzi do pozna nocami nie wiem co robi, moge miec tylko podejrzenia, zycie seksualne raz na miesiac nigdzie mnie nie zabiera i sam tez w domu siedzi. Nie narzekam ale chce przedstawic jak wyglada moje zycie. Zawsze to ja ustepuje wszystko ja zalatwiam czuje ze jakbyn przestala sie starac to wszystko runie. Jego nic nie obchodzi ani nikt. Zadaje sobie pytanie odkad jestesmy razem czy on mnie kocha? Zawsze jak pojawia sie jakas seksi laska on totalnie o mnie zapomina a kiedy mu zwrocilam uwage on powiedzial ze jest facetem i wzrokowcem ale to ja jestem w jego sercu i mnie kocha zalosne jak mozna nisko upasc i dac sie upokarzac. Ostatnio go zapytalam dlaczego jest ze mna a on ze mnie kocha a ja zapytalam dlaczego mnie kocha co jest we mnie takiego wyjatkowego ze chce byc wlasnie ze mna a on odpowiedzial ze dlatego ze jestem dobra... a ja sie zapytalam czy moglby to wyjasnic a on ze pozwalam mu dluzej spac itp i nie umie wytlumaczyc tego bardziej i poszedl spac...poczulam sie jakby mi dal w pysk brzydka do bani bo kiedy sie kogos kocha a ktos traktuje Ciebie i twoje uczucia jak nic niewarte wszystko traci sens. Nie wiem co robic:(Prosze doradzcie mi!

Gość gość
A po co mamy ci radzic? Ty i tak z nim zostaniesz i bedziesz wszystko znosic byle tylko "byc w zwiazku" prawda? Dlaczego nic nie napisalas o dzieciach?

Gość gość
Czy on ci JUZ nie kocha??? On cie NIGDY nie kochal!!!

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, jak z nim rozmawiac , czy będziesz w przyszłości z nim szczęśliwa napisz do mojej wróżki Sofii, jst świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Alaisokam
A co mam napisac o dzieciach? Dlaczego uwazasz ze mnie nigdy nie kochal? Boze czy ja jestem az tak zaslepiona i na sile chce zeby bylo dobrze az samej ki sie jie chce wierzyc

Gość gość
Pytam czy macie dzieci! Az tak jestes glupia ze nic do ciebie nie dociera?

Gość gość
A ja jak mam problem to piszę do mojego psychologa od relacji międzyludzkich i problem w ten sposob rozwiązuje. Pani jest słowna, pomocna i miła. Jeszcze mnie nie zawiodła. Jak chcesz to napisz do niej. Jej adres to kamila0045@wp.pl

Gość gość
Alaisokam dziś A co mam napisac o dzieciach? Dlaczego uwazasz ze mnie nigdy nie kochal? xxx a choćby dlatego: "Maz ogolnie zawsze mial problemy z nerwami byly wyzwiska, mial tez rozne dosw z narkotykami wiem wiem co mozna sobie od razu pomyslec co ja wogole robie z takim czlowiekiem ehh ....no coz wiele razy probowalam zerwac ale zawsze to ja wracalam chyba mi bardziej zalezy" chyba sama to napisałaś, co?

Gość Alaisokam
Dziekuje za pomoc;)

Gość Alaisokam
Poprostu chcialam sie zapytac czy jesli pytasz kogos dlaczego Cie kocha i dostajes odpowiedz ze dlatego ze jestes dobra czy to jest wystarczajaca odpowiedz. Czy Was by usatysfakcjonowala gdybyscie ja uslyszyaly od swojego faceta? Tylko to chce wiedziec.

Gość gość
Dla mnie to byłaby zła odpowiedz.

Dla mnie to byłaby zła odpowiedz. x hahahah

Gość Alaisokam
Dzieki za wszystkie komentarze szkoda ze niektore za malo wyczerpujace... dla Was to wszystko jest oczywiste dla mnie zaczyna byc powoli i dlatego zalozylam ten watek zeby uslyszec co osoby postronne o tym mysla bo ja po tylu latach zaczynam budzic sie z tak zwanego letargu i coraz wiecej rzeczy do mnie dociera. Niektore osoby moga mnie osadzac piszac ze bede w tym zwiazku zeby byc na sile byc moze tak bedzie byc moze nie tak samo wyzywajac mnie ze jestem glupia nie nie jestem glupia moze pozwolilam sobie na rzeczy na ktore nikomu normalnie nie pozwalam ale powiedzcie mi szczerze czy zabde z Was nie bylo nigdy zakochanym po uszy i robilo glupoty i czasami mozna na to stracic cale zycie aby zrozumiec jednego nie zaluje ze kochalam i kocham jedynie przykro mi ze ta milosc niknie w oczach i boli mnie ze nie umiem tego uratowac ale wiem ze bylam kochana. Dzieki za to ze wogole sie wysiloscie napisac cokolwiek.