Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość studiów wyczerpuje mnie to juz

Polecane posty

Gość gość

ile można i zajakie grzechy :( ja juz wole zmostu chyba skoczyć niż tak żyć niekończąca się opowieści to 6 semestr nie myślałem że tak bedzie przejebane;/ angielski jeden zaległy przedmiot nowe przedmioty teraz to poprawianie ato idzie jak krew znosa wszystko nie nawidze już uczelni ta raz dziewczyna w której sie podkochuje z innym wciaz łazi niby go juz jak kolege traktuje ale wciąż znim wychodzi pokłóciłem się znią znowu na gg bo realnie nigdy chyba nie bedzie nam dane sie zblizyć nie umie się do niej zbliżyc nie wiem o huj jej chodzi lubi mnie ale tak znim chodzi kiedys chciała sie spotkać ale nie wyszło teraz nie chce ja mam dosć wole już być zabity jeszcze 7 tygodni i 7 semestr i koniec już tak niewiele ale mnie upierdolą wtym semestrze i znowu zarok to samo za co:( wiem że nie jestem święty mam dość ludzii tego jak jest to jest przebywaniez toksycznym człowiekiem wciąz któy jest dobry który chce widocznie bym cierpiał chce tego by mnie bolało pewnie chce sie mścić

Gość gość
to mniej zrania już kobiety lekkich obyczajów choc się nieszanują ;/ niż taki dobry potwór terorysta psychiczny masz mnie kochać taka jak wyglądam albo sie obraze i bedziesz cierpiał męczyć sie w toksycznym miejscu jap*****le ile można 2 lata zycia i się huja od teo uwolnie przez kolejne 0,5 roku ;/

Gość gość
amozę mi jest pisana a zniszczyłem tą miłosc bo chciałem znia spać by i pieścić mozę miłości nie mozna chciec piescić kobiet bo nie mamy dotego prawa ;/?