Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz kaszel od chyba 15 lat

Polecane posty

Gość gość

Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam kaszel. Zawsze tylko w zimie i jesieni katar lub bol i drapanie gardła. Ale i to niezbyt często. Tydzień temu zaczęło mnie bolec gardło. Dzisiaj już nie boli ale mam kaszel od czasu do czasu i jak kaszle to czuje jak mi rzezi w piersiach a raczej trochę wyżej. I trochę się odrywa wydzielina.jaki syrop brać? Kupiłam prawoslazowy. Boje się ze to zapalenie oskrzeli albo płuc. Wiem ze panikuje ale dawno nie miałam kaszlu .

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Nie jest to duszacy kaszel tylko raz na jakiś czas czuje ze w gardle zbiera się wydzielina (może spływa z nosa lub zatok chociaż nie mam kataru tylko lekka wydzielinę w nosie ) i wtedy próbuje odkaszlnac i wtedy trochę mi rzezi i się odrywa. Kurcze panikuje bo dawno czegoś takiego nie miałam. Nie pamiętam W ogóle kiedy ostatnio. Wokół ludzie kaszla churchlaja i żyją wiec mam nadzieje ze mi też to przejdzie. Oczami wyobraźni widzę już raka płuc itp.

Gość gość
Nadal co jakiś czas kaszle i jest to taki odbywający się kaszel.nie dusi mnie tylko czas mi drapie w gardle. Czy to zwykle przeziębienie czy może np zapalenie oskrzeli?

Gość gość
Up

Gość gość
Idź do lekarza. W czym problem?

Gość gość
Oskrzela bolą jak diabli przy kaszlu, ja też mam kilka dni taki kaszel,żadnych innych dolegliwości. Mąż ostatnio chorował na gardło, został jakiś psikacz doustny i od wczoraj tym się lecze.

Gość gość
Nie chce na razie panikować. Nie mam gorączki tylko czuje jak w nosie mi świętuje trochę kicham choć wielkiego kataru nie mam.i czuje jak coś mi z nosa do gardła co jakiś czas spływa. Odkaszkuje co jakiś czas raz mokra wydzielina ale nie na jej zbyt dużo a czasami kaszle bo w gardle drapie. Poczekam jeszcze z 2-3 i jak nie przejdzie to pójdę do lekarza.