Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka praca nie podchodzi pod paragraf?

Polecane posty

Gość gość

Praca od niedzieli do piątku od godziny 19-6 lub 7 rano. Praca w piekarni, często jest tak, że z czwartku na piątek kończysz pracę o godzinie7 a masz na 15 iść do roboty w piątek i do następnego dnia. Czy to jest normalne, stawka od 22-6 rano 9,60 . Inne godziny po 8 złotych.

Gość gość
ja pierniczę. a ja dostaję 25 na godzinę i to jest niedużo w sumie. naprawdę nie da się znaleźć czegoś lepszego?

Gość gość
pon zej 13 zlotych stawki sa od stycznia nielegalne a do tej osoby co mowi ze ma 25 i to malo - to pewnie prowo niby jaka to praca?

Gość gość
Cieżko znaleźć coś innego. Ja mam na umowę 2 tys. brutto a tutaj nawet to nie wychodzi, tyram jak dziki wół i niema nikogo kto by mi pomógł znaleźć coś lepszego.

Gość gość
Dlaczego 25 to prowo? Ja mam 27 i też uważam że to mało, jak mam za to kupić mieszkanie?

Gość gość
gość dziś nie badz p***a, sam cos znajdz

Gość gość
dziewczyny od 25-27/h napiszcie w jakim mieście pracujecie

Gość gość
gość dziś heh, o czym ty gadasz koleś...za to mozesz najwyzej namiot pod mostem. jak chcesz mieszkanie miec to zarob srednią krajową co najmniej i to na spole z zoną, a nie takie ochlapy..dla singli na garnuszku starych

Gość gość
w malo ktorej pracy daja stawke godzinowa i placa 25 czy 27 zlotych brutto no chyba ze pracujecie jako np urzednik, maCIE UMOWE O PRACE i sobie przeliczyliscie miesieczne wynagrodzenie na godfziny i wyszlo wam 25 czy 27 wtedy was rozumiem ale w pracach wycenianych na godzine malo kto dostaje 25 czy 27 zlotych, standardem jest te 13 czy 15 zlotych brutto

Gość gość
ja, co pisałęm że mam 25 to mam na godzinę płacone ale jako początkujący programista. wszyscy wokół mnie mają więcej ale faktycznie mamy rozliczane godziny i płacone za godziny.

Gość gość
Ja mam na rękę 23 z groszami zbrojarz

Gość gość
A co powiesz na to: praca co drugi dzień od 12 do 24, często do 24:30, nie ważne jak wypadnie czy niedziela czy święta, premii brak. Wypłata stała 1400, brak urlopów tylko podpisanie, że się urlop odbyło.

Gość gość
Ja pracuję w biurze w prywatnej firmie i teraz przeliczyłam że wychodzi mi 17,5 za godzinę na rękę. Mam etat.

Gość gość
Musiało by mnie pop.... Ukrainiec by ci się w czoło popukał jak byś mu tak zaoferowała