Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golenie tyłka

Czy golenie się między pośladkami to już standard u młodych kobiet?

Polecane posty

Gość Golenie tyłka

Jak z tym jest obecnie?

Gość gość
Boże, to był standard od zawsze a już trochę przeżyłam.

Gość Golenie tyłka
A ile masz lat?

Gość gość
akurat golenie się między pośladkami czyli w okolicy pupy zarówno u kobiet jak i u mężczyzn powinno być standardem niezbędnym do utrzymania higieny. Wyobraźcie sobie mieć włosy wokół pupy i zrobić kupkę w miejscu gdzie nie ma bidetu i być tylko skazanym na podtarcie papierem. Na początku gdy tak robiłem - a włoski niestety tam urosły to mimo wycierania były plamy z kupy na bieliźnie, co więcej czasami g****o zbijało się w kulki i zaczepiało na włoskach. Masakra. Regularne golenie całkowicie zlikwidowało ten obrzydliwy problem. Natomiast inna sprawa czy oprócz golenia okolicy o***tu golić też resztę włosów. Ja doszedłem do wniosku, że skoro golę tam to zgolę też całe owłosienie intymne także z okolic penisa i jajek i od wielu lat golę "na zero". Niektóre kobiety natomiast mają to szczęście, że mają włoski wokół piczki ale nie mają wokół dupki i nie golą ale pewność, że liżąc dziewczynę nie natrafię na przylepione do o***tu g****o mam wtedy gdy dziewczyna się depiluje

Gość gość
A nie miałeś problemu z poceniem się. Ja jak się wydepilowalem to raz ze zapach był ostrzejsze pod pachami (tzn ten sam antyperspirant a nie dawał rady) , a dwa że wtedy pot ci płynął po d***e i miałem mokre majtki.