Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki fotelik montowany tyłem i przodem polecacie?

Polecane posty

Gość gość

W rozsądnej cenie.

Gość gość
Kazdy ekspert raczej odradzi taki, bo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. Tez chcialam taki przekladany, ale w koncu mamy rwf z testem plus za w miare przyzwoita kase.

Gość gość
W sumie racja. Dzięki.

Gość gość
Po co ci montowany przodem dla malucha? Lepiej pozadny montowany tylem, sa takie do 25 kg I moja pieciolatka nadal w nim jezdzi. Wejdz na foteliki pl tam sa ceny i testy bezpieczenstwa. Ja mam BeSafe izi Plus.

Gość gość
Chciałam taki, żeby maluch mógł jechać tyłem Ale starszak już przodem.

Gość gość
Pisalam o 14:44, ja mam axkid minikid tez chyba do 25kg na pasy, kosztowal ok 1400 juz nie pamietam. Ja np obawialam sie ze maly w pewnym momencie bedzie sie wkurzal, ze jedzie tylem i ze nogi mu sie nie zmieszcza. Co do nog to dzieci jezdza tak po turecku:) a co do marudzenia to poczytalam troche opinii i generalnie jak dziecko do tej pory jezdzilo tylko tylem to nie bedzie marudzic. Widzi tyle samo lub wiecej tylko z innej strony. Moj mial okazje jechac raz przodem u znajomych i buczal caly 10-cio minutowy przejazd:)

Gość gość
Ja mam babysafe westie. Można przodem i tyłem, ale i tak wozimy tyłem... Foteliki tyłem/przodem nie mają test plus, takie mają tylko foteliki tyłem.

Gość gość
NIe woziłabym fotelika tyłem, bo na przednim fotelu nie można, a na tylnym i tak z czysto fizycznego punktu widzenia - bezpieczniej "normalnie". A co do modelu - patrzę na oceny bezpieczeństwa, nie tylko na cenę, mieliśmy Toby Maxi Cosi.

Gość gkhkkkg
gość dziś można na przednim tylko trzeba wyłączyć poduszkę ale i tak preferuję z tyłu i nie mów mi że przodem bezpieczniej poczytaj sobie że w tym wieku dzieci mają nieproporcjonalnie dużą głowę dlatego powinny min. do 18 kg jeździć tyłem, ja akurat kupiłam obrotowy tyłem z recaro co prawda mogę chyba też przodem ale nigdy tak dziecka nie wożę tylko tyłem pooglądaj filmiki