Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnąć kilka kilo i poczuć się lepiej

Polecane posty

Gość gość

Przed ciążą ważyłam 44 kg przy wzroście 159 cm. Nie byłam ani chuda ani gruba. Po porodzie ważyłam 46 kg. Ćwiczyłam żeby ciało wróciło do poprzedniej formy. Po kilku miesiącach okazało się, że mam skrzywienie kręgosłupa po ciąży i ćwiczenia poszły raczej w kierunku rehabilitacji niż odchudzania. Ostatnio miałam spory okres siedzenia po prostu mam taką pracę. I po dwóch latach od porodu zrobiło się 48 kg. Do mojej diety można się przyczepić, ale ogólnie nie wygląda najgorzej bo dbam o odżywianie dziecka. Jemy sporo warzyw, mało smażę, słodycze może raz w tygodniu. Jestem teraz sama w domu z dzieckiem. Mąż wyjechał w delegację i nie będzie go pół roku. Pracuję w domu. Co zmienić w swojej diecie żeby to miało efekt. Jakie ćwiczenia? Nie zależy mi na szybkich efektach. Wolę wprowadzać pewne zmiany powoli. To lepiej mi wychodzi. Dziecka nie mam z kim na razie zostawić.

Gość gość
możesz skakać na skakance w trybie HIIT po 20 minut np. co dwa dni

Gość gość
Skakanie i jogging odpadaja przy skrzywionym kegoslupie. Chodzcie na plywalnie i musisz jesc mniej, skoro utylas. Zero cukru, dziecku to tez wyjdzie na zdrowie.

Gość gość
Tu autorka. Diety nie zmieniłam. Prawie nie używam cukru, również tego ukrytego w potrawach. Raczej myślę, że to przez stres i niestety siedzącą pracę czyli mało ruchu.