Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ręką nie oszukasz

Seksualny post i frustracja

Polecane posty

Gość Ręką nie oszukasz

Ostatni raz seks uprawiałem jakieś 9 miesięcy temu, a od 15 dni żyję na nofapie. Tak sobie postanowiłem, nie będę głaskał węgorza dopóki nie poderwę jakiejść dziewczyny. Zna ktos jakis sposób, żeby nie zwariować z frustracji? Nie dziwię się już, że mnichom i księżom odp*****la z żądzy, a sportowcy maja zakaz seksu przed zawodami. Pożądanie daje takiego kopa, że testosteron wylewa sie uszami, ale bede silny i wytrwam. Ale nie chce zwariować.

Gość gość
Oj,muszę przyznać że podjąłeś się nie łatwego wyzwania,ale gratuluję postanowienia i przy odrobinie silnej woli myślę że ci się uda. Niestety postanowienie jest trudne,wydaje mi się nawet że alkoholicy mają łatwiej wyjść z nałogu bo wspomagają się wzajemnie w przychodniach AA. Moja rada jest taka,mianowicie,przyczyna tkwi w twojej głowie więc uważam że starannie powinieneś zagospodarować sobie wolny czas,intensywny sport,siłownia,bieganie,kino teatr,musisz dbać o to aby tego wolnego czasu mieć jak najmniej i aby twoja energia została spalona poprzez intensywny wysiłek. Wydaje mi się jednak że całkowita rezygnacja i pochamowanie czynności erotycznych jest szkodliwe i niezdrowe dla nas samych,wystarczy po prostu powściągliwość. Osobiście przyznam że mi zaimponowałeś,chciałabym takiego mężczyznę który dla dobra przyszłego związku jest gotowy do poświęceń.

Gość gość
Dzięki za słowa wsparcia :) Staram się, żeby to nie była jedyna zmiana jaką wprowadzam w swoje życie. Od miesiaca ćwiczę szermierkę, niedługo zacznę jazdę konną i taniec. Jednocześnie rzucam palenie i ograniczam internet. Wydaje mi się, że jedyny sposób by cos w sobie zmienić to radykalna rewolucja :D Mam nadzieję poznać nowych znajomych, może wśród nich będzie ta jedyna? Nadchodzi lato, będę spędzał dużo czasu wśród ludzi, na świeżym powietrzu, więc trzymanie sie postanowienia będzie łatwiejsze. Oczywiście nie zamierzam rezygnować z seksu na zawsze, to tylko pewien etap. Nofap powinien średnio trwać 90 dni by przynieśc trwałe efekty. Trzy miesiące stanowią minimum jakie sobie obiecałem.

Gość gość
Polecam ciążę i urodzenie dziecka, zaraz po zmianie płci.

Gość gość
Powodzenia !

Gość gość
Lubię być facetem, nie planuję zmieniać płci :P Nie jestem aż tak radykalny.