Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można zajść w ciążę z prezerwatywą?

Polecane posty

Gość gość

Kochalismy się z chlopakiem z prezerwatywą, gdy prawie mial wytrysk wlożyl na chwilę do pochwy i wyciągnął (wcześniej ściągnał prezerwatywe, zanim włożył) . Ledwo co zdarzyl wyciągnąć ale wytrysk skończyl na mnie. Kochalismy się później i wcześniej po razie. Teraz mnie boli lewy jajnik choc od stosunku minelo 10h. Jest ryzyko ciąży, czy trochę spermy mogło zostać w pochwie?? Proszę o rozsadzne odpowiedźi.

Gość gośćrrrrrr
To jednak byl w tobie bez prezerwatywy,wiec istnieje szana zajscie w ciążę.nie rozumiem po co jej używacie skoro potem je ściąga.toz to jak stosunek przerywany.ja zaszlam w ciążę z prezerwatywa i do tego partner nie kończył we mnie.

Gość gość
Z prezerwatywą w ciążę nie zajdziesz ale z facetem już tak.

Gość gość
już dajesz d**e w tak młodym wieku

Gość gość
Teraz nawet czuje jak się poruszam taki kujacy ból lewego jajnika, do tego aż pomarańczowy mocz i śluz z pochwy, bardzo się niepokoje, że mogło dojść do zapłodnienia. Co robić?

Gość gość
Szczególnie, że to sa dni płodne i wysoka szansa na zajście w ciążę

Gość gość
moim zdaniem nie jest duże...taki ból jajnika to może być ból owulacyjny. Wyznaczasz sobie fazy cyklu?

Gość gość
Raczej nie, chyba, że jakimś sposobem nasienie dostało się do pochwy bo np. prezerwatywa była przerwana, albo nasienie zostalo przeniesione na palcach, ale tak ogolnie mysle, ze prawdopodobnienstwo jest bardzo male, a nawet jesli jakimś cudem bys byla w ciazy to i tak jajnik nie zaczalby Cie bolec juz po 10 dniach

Gość gość
Seks przed slubem. Ty k***o !!!!!!/!!

Gość gość
Nie, ne wyznaczam sobie faz cyklu. Ale coś czuję, że pora zacząć. Chcę lepiej poznać swój organizm.