Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"A będe mógł robić co chce" gdyby wam tak powiedział facet

Polecane posty

Gość gość

Mojej kolezance facet postawił warunek. Chciał odejśc ale wpedził ją w lata i mu głupio. Do tego jej zazdrośc i zaborczość.Jej płacze depresja,dziecko. Postawił warunek: Albo daje mu wiecej wolnosci albo odchodzi. Ona go kocha on ja tez ale jak twierdzi, przez jej zazdrosc on sie wykancza. On chce wychodzic z kolegami i lubi weekendy spedzac poza domem SAM (niby) Co to wg was za związek?Kpina? A jak ona probuje wypytywac czy aby z jakąs sie nie spotyka, to on mowi"Oj nie pytaj bo mnie stracisz" Jak ona dzwoni do niego w sobotni wieczór, on nie odbiera, nie tlumaczy sie. Potem mięknie i mówi,ze był u siostry. Wasze refleksje

Gość gość
Moja refleksja jest taka, że związki i małżeństwa są wbrew naturze człowieka, każda jednostka dąży do wolności i nikt nie lubi zakazów i nakazów. Wszyscy powinni być wolni aby robić co chcą i spotykac się z kim chcą.

Gość gość
cham chamem zawsze będzie, pokazać mu drogę wyjścia

Gość gość
A co to wogole ma byc, postawil warunek?

Gość gość
Hm..powinna trochę odpuścić.. tak czy owak jeśli będzie chciał ją zdradzić to zrobi to.. a takie zachowanie (zazdrość, zaborczość) jeszcze bardziej prowadzi w taką stronę.. Koleżanka powinna skupić się na dziecku, to jest najważniejsze. Może jak da mu trochę luzu to nie będzie uważał ją za wroga i coś zrozumie

Gość gość
BO taki ktoś jak on gdy sie zakocha naprawdę to wtedy rozumie co to znaczy. Ciekawe co by zrobil jakby mu tak babka, w ktorej sie zakoochał zaspiewala,ze chce sama spedzac weekendy.Wtedy by tesknil i cierpiał. Wolnosc ok.Ale on przesadza-nie kocha/

Gość gość
On widzi ze ona nie ma godności i zniesie wszystko byle by jej nie zostawial- wiec ten korzysta. Na 99% ja zdradza. Poradzić koleżance by zaczęła się szanować i kopnela go w d...e.

Gość gość
Oboje są niedojrzali i beznadziejni. Jedno warte drugiego. Ona typowy bluszcz I nieuczciwy facet. Ale duet...