Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest się kochać z kimś z miłości

Polecane posty

Gość gość

Czym się różni sex z miłości od seksu bez uczucia ? Opowiedzcie i mówcie najlepiej czy jesteście facetami czy dziewczynami

Gość gość
tu nie ma nawet czego porównywać... mi przy jednorazówkach często nawet stawać nie chce; potrzebuję relacji emocjonalnej. Najwspanialszy seks jest wg mnie w początkowej fazie związku, gdy jesteśmy zakochani, hormony buzują a ciała i reakcji drugiej osoby się dopiero uczymy i poznajemy reakcje

Gość gość
Czy po seksie człowiek przywiązuje się do partnera bardziej ?

Gość gość
nie przywiązuje wręcz bardziej oddala

Gość gość
Bo boję się zacząć współżyc z chłopakiem , boję się ze przestanie szanować

Gość gość
Tak, seks zacieśnia więzi.

Gość gość
nie zacieśnia tylko czekanie pozwala wytworzyć lepszą wieź między partnerami

Gość gość
Nie słuchaj tych głupot nie zacieśnia mężczyźni są z dziewczynami tylko dla seksu nie z miłości.

Gość gość
Jeśli nie zaczniesz to odejdzie, sex was zbliży jeszcze bardzie i sprawi, że jemu zacznie na tobie bardziej zależeć.

Gość gość
Sex w związku gdzie jest silne uczucie między dwojgiem ludzi jest czymś wspaniałym. Tylko trzeba być pewnym uczuć w tej relacji, żeby nie żałować swej decyzji do końca życia. Ja i mój pierwszy partner długo o tym rozmawialiśmy i to była wspólna, przemyślana i dojrzała decyzja. Chociaż od lat nie jesteśmy razem i nasze drogi się rozeszły, to niczego nie żałowaliśmy, oprócz zaniedbań przez które rozpadł się nasz związek.

Gość gość
jak zaczniesz zbyt wcześnie to nie będzie mu zależeć

Gość gość
"Ja i mój pierwszy partner długo o tym rozmawialiśmy i to była wspólna, przemyślana i dojrzała decyzja." XXX Piszesz o tym jakbyście rozważali wzięcie kredytu na mieszkanie na 30lat. Ludzie! To tylko seks! Na prawdę macie to tego takie podejście?

Gość gość
seks to zło jeśli macie uprawiać to za czekajcie z tymi sprawami do ślubu

Gość gość
seks z miłości i uczucia to łączenie ciała i duszy, a seks bez uczucia to tylko mięso z mięsem, puste i płytkie

Gość gość
gość dziś Czy po seksie człowiek przywiązuje się do partnera bardziej ? Zgłoś tak, ale zwykle to kobiety się bardziej przywiązują, młody facet chce tylko roohać i zwykle robi to aż partnerka zaciąży i cały urok pryska

Gość gość
seks z miłością to jest to samo co seks bez miłości niczym się nie różni

Gość gość
gość dziś seks to zło jeśli macie uprawiać to za czekajcie z tymi sprawami do ślubu Zgłoś godne podziwu podejście ale nie praktyczne w realiach

Gość gość
gość dziś gòwno prawda, widocznie robisz to tylko za kase więc nie rozróżniasz

Gość gość
jeśli chcesz być kochana tak naprawdę to za czekaj z seksem do ślubu

Gość gość
no, tylko żeby się doczekała tego ślubu w ogóle

Gość gość
Mylisz gościu pojęcia. Seks jest czymś pięknym i wyjątkowym, kiedy dwie osoby się kochają, a nie ruc/hają bez emocji dla samego du/pczenia. Wiele par, które się decydują na współżycie, pierwsze o tym rozmawiają, szczególnie kiedy jest to tak poważny i pierwszy raz. Ja też z moją pierwszą miłością zanim się zdecydowaliśmy na pierwszy raz, to mieliśmy pierwsze wiele rozmów na ten temat. Moja druga dziewczyna, którą poznałem po rozpadzie związku straciła dziewictwo w wieku 16-lat i chłopak ją po tygodniu rzucił, bo już ją zaliczył, a była tak w nim zakochana, że próbowała się zabić po tym jak ją potraktował. Kilka lat się po takim złamasie leczyła. Jak widzisz każdy inaczej do tego podchodzi, ale zaspokajając swoje "ego" można skrzywdzić na lata drugą osobę.

Gość gość
piekny seks to jest po ślubie

Gość gość
Seks to zło niszczy związki wiekszość fagasów jest w związku tylko wyłącznie dla seksu

Gość gość
gość dziś Seks to zło niszczy związki wiekszość fagasów jest w związku tylko wyłącznie dla seksu xxx Bo gdyby nie seks to na pewno wy byście się interesowały nami, nie? Przecież logiczne, że jedynie seks nas do siebie przyciąga.

Gość gość
Najlepszy seks jest z tym jednym jedynym, podczas gdy zanim się go spotkało, miało się wielu partnerów, więc ma się porównanie. Pierwszy seks to był taki że znalazłam się w łóżku z najseksowniejszym facetem na ziemi a ten wziął mnie na kolana, zdjął mi bluzkę i nigdy nie zapomnę jego pierwszej reakcji na mój biust. Miał minę taką, jakby od tego miało zależeć całe jego życie. W jednej sekundzie jakby całe jego napięcie opadło, na twarzy pojawił się uśmiech i po prostu zatracił się...

Gość gość
dlatego nie można napisać seks z miłości