Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość636

Zaręczyny

Polecane posty

Gość gość636

Witam jestem z dziewczyna juz 3 lata Ona 22 ja 23 lat. , i chciałbym jej wręczyć pierscionek,jak to zrobic tak wyjątkowo,romantycznie gdzies ją zabrac ,dobre miejsce ?,co powiedzieć dziewczynie podczas wręczania ?

Gość gość
Chcesz zakładać rodzinę, a nie wiesz jak się oświadczyć? :D

Gość pani kierownik
Zależy jaka ona jest. Na stronie https://aclari.pl/kolekcje w każdej kolekcji na dole masz opis tego do jakiej dziewczyny pasuje pierścionek z takiej kolekcji i jakieś sugestie odnośnie tego w jaki sposób można by było jej się oświadczyć. Wiadomo że to są uogólnienia i każda dziewczyna jest inna, ale może Ci to coś pomoże ;) a co powiedzieć - myślę, że powinieneś sobie usiąść sam i pomyśleć: jaki byłeś zanim ją poznałeś, co się w Tobie zmieniło na lepsze odkąd jesteś z nią, jak zmieniło się dzięki niej Twoje życie, co w niej najbardziej kochasz, co chciałbyś dla niej w życiu zrobić i przy zaręczynach możesz powiedzieć jej kilka słów o tym wszystkim. Miejsce i formę dopasuj do jej osobowości, trudno tu strzelać jak się jej nie zna, ale Ty na pewno wybierzesz najlepiej. Pozdrawiam i powodzenia!