Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktos byl na ZAMKU KSIAZ w WALBRZYCHU ?

Polecane posty

Gość gość

Ktos byl na ZAMKU KSIAZ w WALBRZYCHU ?

Gość gość
Nie ma

Gość gość
Byłem kila razy i co w związku z tym?

Gość Edziaaaaaaaa
Moje miasto!!!! :classic_cool:

Gość gość
Ja bylam :)

Gość gość
A dlaczego pytasz?

Gość gość
Mówisz o tym zrujnowanym dworku w którym nie ma nic ciekawego do oglądania? Bo zamku to tam żadnego nie ma.

Gość gość
Nudno tam

Gość gość
nie interesuj sie....

Gość Edziaaaaaaaa
22.02 nie masz lepszych obiektow do wyżywania się, że juz obrabiasz zwykly zamek? Biedaku zglos sie do psychologa :( Masakra, teraz na kafe to nienawisc nie tylko do ludzi, ale i do rzeczy martwych :D

Gość gość
Nie wiesz o co chodzi. Tego zamku nie ma ;)

Gość gość
Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody) – odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody) – odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody) – odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.Kał (inaczej stolec, ekskrementy, odchody) – odpadowe produkty procesu trawienia. Kał powstaje w jelicie grubym. Resztki pokarmowe przemieszczane z jelita cienkiego do jelita grubego mają konsystencję stosunkowo płynną. Dopiero w jelicie grubym dochodzi do końcowej fazy resorpcji wody i zagęszczenia kału. W skład kału wchodzą resztki pokarmowe, śluz, bakterie, resztki nabłonka, woda, itp. Kał przesuwa się w jelicie wskutek ruchów perystaltycznych. Ostateczne jego formowanie zachodzi w o******cy. Wydalany jest podczas defekacji przez o***t, dzięki skurczom ścian o******cy. Kał człowieka i innych ssaków charakteryzuje się dość znaczną gęstością, natomiast w przypadku kręgowców innych niż ssaki (z wyłączeniem stekowców), może być znacznie rozcieńczony. Wiąże się to z faktem, że w końcowej części jelita grubego (kloaka) znajduje się u nich ujście moczowodów. To właśnie z tej przyczyny kał ptaków (guano) charakteryzuje się znaczną płynnością.

Gość gość
Jak nie ma, sam go widziałem i nawet byłem w środku.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Ja dziś byłem w Wałbrzychu na komuni kuzynki właśnie wróciłem z Wałbrzycha byłem dziś drugi raz w Wałbrzychu pierwszy raz byłem w Wałbrzychu na chrzcinach tej kuzynki kilka lat temu dziś byłem w restauracji koło zamku książ i na zamku książ też dziś byłem

Gość Edziaaaaaaaa
Przeciez komunie juz byly, klamco.

Dzisiaj byłem w Wałbrzychu

22:42 edziaaaaa sre/dzia poje/bedzia Ps głupia suko idiotko nie jestem kłamcą i byłem dziś w Wałbrzychu właśnie wróciłem do domu pół godziny temu idiotko chyba k***a szmato lepiej wiem od ciebie wbij sobie to do łba jest maj sk***yszmato i komunie się jeszcze nie skończyły bo gdyby się skończyły to dziś bym nie był w Wałbrzychu a byłem w Wałbrzychu

Gość gość
Zamku nie ma, nie kłam!

Up

Gość gość
Up