Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić z zazdroscią o jego byłą? ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam 20 lat a moj partner 24. W sierpniu miną 2 lata odkiedy jestesmy razem.Mam pewiem problem. Jestem chorobliwie zazdrosna o jego byłą. Nie mogę sobie poradzic z tym. Kocham go najbardziej na swiecie i nie wyobrazam sobie tego,ze on byl z kims przede mna. Ciągle porównuje sie do niej. Zazdroszczę wspolnie spedzonych chwil,tego ze ja tez kochal,tulil i spal z nia... Byli ze soba prawie pol roku a rozstali sie z powodu nieporozumien,klotni,tak do końca nie wiem o co poszlo. Widzialam jego wiadomosci do niej,w ktorych pisał,ze bedzie ja kochal na zawsze... Jak sobie o tym myślę,to cos mnie strasznie w sercu sciska. Cholerne boli... Obecnie jego byla ma kontakt z moimi rodzicami,z ktorymi spiskuje przeciwko nam. Udaje niewinatko,które zostalo sktzywdzone. Ponoc po rozstaniu miala probe samobojcza.Mam bardzo slaby kontaktu z moimi rodzicami przez to,co mi zrobili,natomiast ona z nimi rozmawia codziennie. Wiele razy moja matka przez telefon mówiła mi,ze ona jest lepsza ode mnie i ze traktuja ja jak corke. To wszystko jeszcze wzmaga moją zazdrosc. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Na sama mysl,ze byli ze soba blisko i mieli zamiar spedzic ze soba resztę zycia,to cos mnie w srodku skręca. Moze latwiej byloby mi zapomniec o niej,gdyby nie to ze moj matka ciągle sie z nia kontaktuje. Przez to ciągle ona jest obecna w moim zyciu,oglądam jej konto na fb z fikcyjnego konta codziennie i coraz bardziej sie dobijam zazdrością ze ona jest lepsza i ze byla przy nim kiedys tak blisko... jak sobie z tym poradzic?

Gość gość
Taaa. Ty kochasz go najbardziej na świecie a on będzie ją kochał zawsze. Zluzuj majty albo trafisz do jakiego psychiatryka.

Gość gość
dorosnąć, albo iśc do psychologa na terapię