Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Wczoraj byłem w Wałbrzychu na komuni kuzynki i mam traume do końca życia

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Nie znoszę Wałbrzycha okropne Miasto może nie brzydkie bo jest ładne i kolorowe ale ma taką dziwną atmosferę i Miasto depresyjne mi w Wałbrzychu chciało się płakać chciałem do domu miałem dość Wałbrzycha wczoraj byłem drugi raz w życiu w Wałbrzychu,pierwszy raz byłem w Wałbrzychu kilka lat temu na chrzcinach tej kuzynki u której byłem wczoraj masakra będę mieć traume do końca życia

Gość gość
Up

Gość gość
Jak sie jeździ do zamku który nigdy nie istniał to tak jest potem :( współczuję

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
09:10 idioto co ty psycholu masz z tym zamkiem skoro doskonale wiesz że jest tam zamek

Gość gość
Up

Gość gość
wszyscy wiedzą, że nia ma tam żadnego zamku! uroiłeś to sobie w swojej chorej głowie, tak samo jak tą swoją mityczną osadę namysłów, której nawet nie ma na żadnych mapach!

Ignorujcie gościa z 09:33 to psychol który mi wmawia że nie ma żadnego zamku w Wałbrzychu a doskonale wie że jest tam zamek czyli zamek książ jak nie Wierzy to niech sobie wpisze w Google zamek książ i sobie niech poczyta i niech sobie sprawdzi w Google Namysłów i zobaczy że takie miasto jak Namysłów istnieje co to za debil który wmawia mi że rzeczy które istnieją wg niego nie istnieją on pisze ze jesten psycholem i raczej doskonale wie że jest tam zamek i że jest takie miasto jak Namysłów ale robi wszystko by wyszło na niego ale tak się nie stanie po pierwsze bo każdy może sobie wpisać zamek książ i zobaczyć że jest taki zamek i każdy może sobie wpisać NAMYSŁÓW i zobaczyć że jest takie miasto jak Namysłów... Czyli on tymi wpisami idzie w zaparte i sam udowadnia że jest idiotą i niech wbije sobie to do łba

Gość gość
Up

Poczytaj wpis powyżej z 10:00

Mój ojciec był chrzestnym i dał czterysta złotych do koperty a chrzestna nie wiem ile dała

Gość gość
400zł to ja dałam jako gość plus album pamiątkowy i medalik

Gość gość
Up

Studzia po co dawać tysiąc złotych na komunie? Nie przesadzajmy mój ojciec mógłby dać nawet dwa tysiące bo go stać moi rodzice mają własną firmę stolarską i w miarę sporo mają kasy może nie są to setki tysięcy czy miliony ale dobrze się nam żyje mój ojciec nie lubi zbyt dużo kasy wydawać

Gość gość
Up

ja musiałam bo rodzina chrzesnicy by mnie obgadywala do konca zycia, poza tym moja rodzina też nie dała by mi spokoju

To masakra gdzie byłaś na komunii? ja musiałem do tych biedaszybów do Wałbrzycha jechać :( od mojej miejscowości pod Namysłowem do Wałbrzycha w jedną stronę jest 160 km :o ale trzeba jeszcze te 160 km wrócić masakra :(

Ok to daleko!!! A byłaś kiedyś w Wałbrzychu? Lepiej tam nie jedź w Wałbrzychu jest jak dla mnie okropnie Wałbrzych ma złą energię Jak pisałem w tytule tematu

To dobrze że nie będziesz ja już nigdy do Wałbrzycha nie pojadę choćby wykopali ten złoty pociąg czy choćby były tam diamenty nigdy tam już nie pojadę

Gość gość
Up