Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w atkim wypadku powinnam do niego napisac?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli facet, z ktorym sie spotykam zaproponował spotkanie w czwartek, ja niestety nie moglam i napisałam, ze bardzo chetnie sie spotkam, ale w przyszłym tygodniu (czyli w tym co jest teraz), a on na to żeby mu w taikim razie dała znać. No i w sobotę odezwałam sie do niego, ze mam czas w poniedziałek, a on, ze to super, i chwile popisalismy, na sotatniego smsa mi nie odpisał, ale bylo juz pozno i moze juz poszedl spac. Ale wczoeraj nie odzywal sie nic co do spotkania i dzisiaj tez milczy. napisac do niego czy dac sobie spokoj?

Gość gość
nie pisz juz nigdy

Gość gość
Olewam wszystkie kobiety które stosują gierki "dzisiaj nie mogę ale mogę jutro" oczywiście dzisiaj może ale robi to by być niedostępną. Wy myslicie, że my o tym nie wiemy...

Gość gość
ale to nie były gierki, na prawdę wtedy nie miałam czasu bo miałam egzamin w sobotę

Gość gość
Napisz bd wiedziala na czym stoisz,moze ma kogos np.zone?

Gość gość
10:25 lecz sie

Gość gość
Z wlasnego doswiadczenia i kolezanek wiem,ze jezeli facetowi bardzo zalezy na dziewczynie to zawsze napisze ,odpisze,zadzwoni,zrobi duzo aby sie tylko spotkac...

Gość gość
Znowu nasz aforumowa desperatka analizuje SMS od kochanka. Naprawde nie szkoda ci zycia? Znajdz sobie kogos na stale, kogos tylko dla ciebie.