Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Budowa domu w pojedynke

Polecane posty

Gość gość
może i dobrze że sie reklamują bo przez to ja na przykład wiem gdzie kupić sobie projekt domu albo wyposażenie . Strona dom.pl podoba mi akurat bo mają bardzo miłą obsługę ,a nie ukrywajmy że to jest ważne

Gość gość
Ja zamawiałam sobie z tej strony dom.pl też lampy

Gość gość
W Czechowice-Dziedzice i okolicy polecam www.studioarchitektonicznear.pl. Projektują bardzo ciekawie i oryginalnie. Z nimi masz pewność, że takiego domu jak twój nie będzie w promieniu co najmniej kilku kilometrów:). Dziękuję za mój piękny dom. Pozdrawiam

Gość gość
Budowałam dom z projektu dom.pl i wszystko było super :) Firma nie miała żadnych problemów z projektem

Gość gość
W pojedynkę to ciężko wybudować dom. Do tego potrzebni są fachowcy i solidne materiały. W każdym bądź razie pamiętaj o odpowiednim ociepleniu budynku. Teraz robi się coraz zimniej, nawet w sierpniu praktycznie była już jesień. Mąż pracuje w budowlance i mówił, że bardzo dobrym powodzeniem cieszy się system Carbon z włóknem węglowym od Caparola.

Gość gość
Ja skorzystałem z usług firmy w Koninie www.projekty-wielkopolska.com. Zaprojektowali mi piękny domek. Podeszli do tematu bardzo indywidualnie i starali się zastosować rozwiązania udogadniające aranżację. Nie ma gościa, który by nie spytał o firmę, która robiła projekt mojego domu. To chyba najlepsza ocena.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na konstrukcję szkieletową i szukałam odpowiedniej firmy. Zależało mi na dokładności i czasie. Polecono mi www.kalandykgroup.pl. Wykonali świetny projekt, mocny i piękny dom postawili niemal błyskawicznie. Współpraca na najwyższym poziomie. Cena konkurencyjna.

Gość gość
Budownictwo oraz prace remontowe wymagają solidnych materiałów, jak również niezawodnych narzędzi budowlanych. Warto pomyśleć o wyposażeniu ekipy w wysokiej klasy wiadra elastyczne, kastry i inne pojemniki budowlane u www.4ele.pl. Zawsze konkurencyjna cena i fachowa obsługa.

Gość miskaaaaa09090

Jeśli się znasz na budownictwie, ale masz kogoś kto Ci pomoże, to jak najbardziej opłaca sie budować samemu. My dobrze trafiliśmy, bo pokazało się, że hurtownia, z której braliśmy materiały - MSM we Wrocławiu, współpracuje z firmami od różnych etapów budowy i z wszystkim nam polecili. Czego nie umieliśmy zrobić sami, to oni nam polecili dobrą firmę i nie żałowaliśmy. No i przede wszystkim dzięki nim mieliśmy materiały budowlane w dobrych cenach, lepszych niż w sieciówkach! Polecam takie rozwiązanie 🙂