Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub z dzieciatym

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w facecie, który ma dziecko z poprzedniego związku. Dziecko ma 12 lat. Generalnie chłopak "wpadł" gdy miał 22 lata z dziewczyną, której nawet nie kochał i nigdy nie chciał z nią być, zdradzała go, raz mu nawet wykrzyczała że to nie jest jego dziecko...Nie wziął z nią ślubu na całe szczęście. Jesteśmy razem 3 lata, za rok mamy swój ślub. On nie utrzymuje kontaktu z dzieckiem, dziewczynka jest tak zmanipulowana przez matkę, że nie chce z nim utrzymywać kontaktu. Co o tym myślicie? Jestem bardzo szczęsliwa z moim narzeczonym, jedyny "problem" to jego dziecko, które tak na prawdę wcale nie uczestniczy w naszym życiu i widzę, że narzeczony nawet nie potrzebuje kontaktu z tym dzieckiem...poza tym dziecko za chwilę będzie już prawie dorosłe...

Gość gość
żeby tylko twoi dzieckiem się interesowało, dziwne że nie szuka kontaktu z córką, no cóz może jak będzie starsza ale wtedy po co córce ojciec

Gość gość
Skoro tak się sprawy mają, to bierz ślub, tylko miej na uwadze to, że w przyszłości jego córka będzie spadkobierczynią na równi z Waszymi dziećmi.

Gość gość
Dla mnie to brzmi jak by chłopak wpadł z dziewczyą. ona mu powiedziała, a on w szoku zaczął wypytwać z kim i czy na pewno jego i nie wiadomo co jeszczei robił z niej dziwkę. To dziewczyna się wk******** powiedziała, że to nie jego dziecko i niech się wreście odwali z jej życia bo o a sama da sobie radę, a niedojrzały gówniarz niech spierdziela z ich życia. Czyt. chłopak spanikował i zwzywał ją od k***w i jak już dziecko odchowane to nagle wielki tata sie zrobił.