Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbigniew Wodecki nie żyje. Artysta miał 67 lat

Polecane posty

Gość gość

Nie żyje Zbigniew Wodecki. Muzyk zmarł 22 maja w Warszawie. Informacja o śmierci artysty pojawiła się na jego oficjalnej stronie internetowej. Muzyk śpiewał dla nas takie przeboje jak "Chałupy Welcome to", "Lubię wracać tam, gdzie byłem", "Zacznij od Bacha", czy "Izolda". Wszyscy pamiętamy także jego piosenkę z bajki "Pszczółka Maja". Zbigniew Wodecki był wokalistą, grał na skrzypcach, trąbce i fortepianie, spełniał się także jako aktor, prezenter telewizyjny, juror "Tańca z gwiazdami". Miał 67 lat. RIP

Gość gość
szkoda człowieka RIP

Gość gość
Młodo zmarł.. Szkoda chłopa.

Gość gość
chemia w żarciu każdego załatwi przedwcześnie

Gość gość
Jeśli wierzył w Boga i żył według 10 przykazań to możecie mu zazdrościć. Co wy widzicie w tym życiu, że tak strasznie boicie się śmierci?

Gość gość
Myślałem że Wodecki ma co najmniej ze 110 lat, a tu tylko 67?

Gość gość
A wiecie, że Wodecki nie miał matury?

Gość gość
Pożyczki w 30 min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! Więcej różnych kredytów gotówkowych tu

Gość gość
gość dziś A wiecie, że Wodecki nie miał matury? x i dobrze, przynajmniej nie marnował czasu i talentu na bzdurne papierki z matury dla idiotów

Gość gość
Ta śmierć to powikłania po udarze mózgu.

Gość gość
Nie żyje bo był zamieszany w zabójstwo Magdaleny Żuk i uciszył go Układ Wrocławski.

Gość CZTERDZIESTOOŚMIOLATEK
NIECH SPOCZYWA W POKOJU ----- " Zacznij od Bacha"..."Lubię wracać tam gdzie byłem już".... ---- Koniec kolejnego etapu z lat młodości....

Gość gość
11 maja Mariusz Nowicki, menedżer Zbigniewa Wodeckiego, potwierdził w rozmowie z PAP-em, że artysta trafił do szpitala. 67-letni muzyk doznał udaru, jednak Nowicki nie zdradził żadnych szczegółów dotyczących stanu zdrowia artysty. Znajomi muzyka pisali na swoich profilach w portalach społecznościowych, że Zbigniew Wodecki doznał udaru w wyniku komplikacji po wszczepieniu bajpasów, jednak nikt nie potwierdził, czy to rzeczywiście prawda.

Gość gość
W sumie udar nie jest zły jeżeli chodzi o umieranie, odchodzisz z tego świata w powolnej nieświadomości.

Gość gość
Jest mi strasznie przykro

Gość gość
Niestety, nikt z życiem nie ujdzie z tego świata, Każdy musi umrzeć i nic na to nie poradzimy.

Gość gość
Kto to Wodecki?

Gość gość
Goowno mnie to obchodzi

Gość gość
Ciekawe czy teraz przestaną puszczać reklamę lodów Jak Dawniej które reklamował teraz Wodecki.

Gość CZTERDZIESTOOŚMIOLATEK
Pod koniec lat 70ych Zbigniew Wodecki miał zwyczaj spędzać lato w pewnej miejscowości nad jeziorem na Pomorzu. Wynajmował wtedy pokój u moich teściów. Z opowiadań szwagierki, która miała wtedy kilka lat, wiem, że towarzystwo wesoło spędzało czas... To w tamtych latach ( 1977 ) powstało "Zacznij od Bacha" a mój najbardziej ulubiony kawałek Z.W. "Lubię wracać tam gdzie byłem już" w 1983r. Przez ostatnie jakieś trzydzieści kilka lat często je odsłuchiwałem i miały zawsze dla mnie duże znaczenie. Kiedy żona po naszym poznaniu się 15 lat temu opowiedziała mi o bywaniu Artysty w domu teściów to tym bardziej stały się te utwory "moimi" piosenkami. Niestety, od teraz wszyscy będziemy mogli słyszeć je już tylko z nagrań archiwalnych....

Gość gość
Był jednym z Tych artystów których kochalam. Jego utwory zawsze mnie hipnotyzowaly.

Gość gość
utalentowany człowiek z klasą, kultura osobista,wychowanie i empatia płaczę

Gość gość
WIELKI ARTYSTA

Gość gość
był przede wszystkim bardzo fajnym człowiekiem; bez sodówy, sympatycznym i przebywanie w jego towarzystwie to była przyjemność. Cieszę się, że dane mi było tego kilka razy doświadczyć na gruncie służbowym O gruncie artystycznym nie wspomnę, bo bardzo lubię i często słucham. Zwłaszcza dwa duety z kolejną wielką artystką, p. Sośnicką, są cudowne