Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są w Polsce geje budowlancy??

Polecane posty

Gość gość

Znam wielu gejow, ale ani jeden nie wykonuje typowo "meskiego" zawodu, tj. cieśla, stolarz, murarz, dekarz, malarz, kaflarz, parkieciarz, ślusarz, elektryk...naprawdę wszyscy geje to już fryzjerzy, makijażyści i fotografowie w rurkach z Zary?? albo Panowie za biurkiem korpo??

Gość gość
Ja znam gejów o zawodach: budowlaniec, cieśla, kierowca, dyrektor właściciel firmy, zawodowy sportowiec - a jeden to taki wielki koksu z siłowni :D

Gość gość
znam budowlańca, hydraulika, wielu nauczycieli O koksach z siłowni czy dresach nawet nie wspomne, bo w tych "grupach" jest ich masa No i najbardziej "męski" zawód czyli ksiądz :D tam to dopiero...

Gość gość
geje sa jak baby pindrzyc sie i dostawac kase za nic

Gość gość
geje sa jak baby pindrzyc sie i dostawac kase za nic xxx proponuje przestać czerpać "wiedze" o tych ludziach z parad równości itp., bo to zaledwie wycinek

Gość gość
pierwsze słyszę...a to moze jeszcze napiszcie z jakich miast jesteście ja; założyciel wątku - Brzesko-Tarnów

Gość gość
- Poznań

Gość gość
to duze miasto, jedno z najwiekszych, ciekaw jestem tych mniejszych ponizej 150tyś mieszkancow

Gość gość
Hmm mnóstwo na siłowni, i to tacy których byście się przestraszyli w ciemnej uliczce. Co mnie dziwi to sporo dresów. Może dwóch nauczycieli. Ekspedienci w galeriach, jeny wszędzie i to naprawdę nie zawsze się poznacie. Nie kazdy gej lata z wywieszoną łapką i torebcią. Kuzyn mojej dziewczyny jest dyrektorem firmy np. w zyciu bym nie powiedział, że mógłby być. Normalni ludzie, napewno nie to co na paradach. :P

Gość gość
Gejami zazwyczaj są kolesie o artystycznych zainteresowaniach, rzadko dresy, budowlańce itp, chociaż i pewnie tacy się zdarzą, jednak czytałem kiedyś badania na temat homoseksualistów i większość właśnie specjalizuje się jakąś fotografia, tańcem, śpiewem, sztuką itp.

Gość gość
No własnie. Tu gdzie mieszkam nie mogę ich jakoś napotkać w biały dzień na ulicy. A na portalach co wieczór wchodzi kilkadziesiat profili. O kilku wiem ze jeden np. pracuje w Urzędzie Miasta jako informatyk, inny pracuje w zakładzie produkujacym puszki, kilku w restauracjach jako kelnerzy. Ale nie spotkałem jeszcze żadnego co by wykonywał taki "typowy" męski zawód, związany np. z budownictwem, wykończeniami, remontami, energetyką, przemysłem, no nie wiem co jeszcze. Raczej sami podrzędniacy, u dołu piramidy. Stąd założenie wątku i ta cała dyskusja.

Gość gość
To raczej biseksy -tj ci robotnicy . Raczej tzw kobiecy gej słabo nadaje sie na tynkarza czy górnika ...

Moim zdaniem są. Co prawda dowodów nie mam, ale takie jest moje zdanie. Zaznaczam też, że nie zamierzam zmieniać swojej opinii z byle powodu.

Gość gość
Są, tylko siedzą na niewidoku bo mają mniejsze jaja od tych kobiecych obnoszących się wszem i wobec? Nie rozumiem logiki. Chodzi teraz o portale randkowe dla nich, nie chodzenie z tęczową flagą po ulicy.

Gość gość
tu w Brzesku nie widze ich jakos

Gość gość
człowieku a jak masz ich niby widzieć? myślisz, że na czołach mają orientację wypisaną??? Ludzie zrozumcie wreszcie, że WIĘKSZOŚĆ gejów to są normalni faceci, normalnie się zachowujący, chodzący, mówiący, ubierający itp. itd.. Tacy, że o ile wam nie powiedzą, że wolą fiutki to W ŻYCIU byście tego nie zgadli. I tacy ludzie są w KAŻDEJ grupie zawodowej. Ale jeśli ktoś obraz geja ma z parady czy serialu, to rzeczywiście raczej ich na budowie nie zobaczy...

Gość gość
Geje to faktycznie faceci najcześsciej o zainteresowaniach artystycznych. Czytałem kiedyś badania na ten temat i zostało to w jakimś sensie potwierdzone. Geja, dresa, ślusarza, budowlańca, boksera, rzadko się spotka, chociaż i tacy pewnie też się trafią.

Gość gość
Ja jestem gejem budowlańcem - lubię budować zamki ze stolców

Gość gość
gość dziś skoro są tacy "normalni" to czemu z kobietami się nie wiążą.. ? to jak mam ich poznać, sam będąc gejem, no jak ??

Gość gość
najwyraźniej masz problem sam ze sobą skoro uznajesz ich, a także i siebie za "nienormalnego" :o Poza tym wcale nie musisz ich poznawać; nie ma obowiązku rozpoznawania każdego geja :P ja się na przykład cieszę, że niewiele osób mnie rozpoznaje, bo sam przegięte stereotypowe ciotki bym do getta zamknął; nie znoszę takich

Gość gość
ty najwyrazniej masz problem z tolerancja innych, dlatego jak ciotka siedzisz w ukryciu jak szczur, to nazywasz "normalnoscią" ? phi. to nie jets normalne. Ci "normalni" ludzi o ktorych mowisz, tj. heterycy bo do nich chcesz sie upodabniac, nie ukrywają swoich preferencji seksualnych jak Ty. WIec nie jestes normalny.

Gość gość
gość dziś Bo zwykły homofob z Ciebie jest i tyle, a nie gej. Pewnie biseks, który ma żonę, bachory i ukrywa swoje pedalstwo przed resztą świata, bo by go baba z chałupy wywaliła jakby się dowiedziała ze daje się cwelić facetom ;P Możesz pomarzyć o anonimowości. Każdy kontakt w internecie czy realu z innym gejem naraża Cię na wyoutowanie przez innego :D haha czego serdecznie życzę Ci.

Gość gość
gość dziś pudło :D wszyscy w pracy, w rodzinie o mnie wiedzą, nie mam z tym problemu i nie zmienia to faktu, że nie znoszę przegiętych ciotek; rzygać mi się chce jak widzę te kręcące doopami, machające rączkami peezdusie z torebuniami :o i owszem powinno się takie indywidua zamykać w gettach

Gość gość
Zmieniasz temat. Przeczytaj pierwszy post tego wątku. Przegięci geje nie wykonują takich zawodów. A Tyś się uczepił jak ciele cycka, poza tym chyba już odpowiedziałeś? Tacy "normalni" geje to imho zwykli p**dusie, bo udają "normalnych", ale gej ze swej natury nim nie jest, bo nie ogląda się za laskami, czaisz "normalność"? czy już tak masz zryta główkę od hetero propagandy moherowego kościółka i PISSu? Bo aż dziwne ze nieprzegiety gej musi drugiemu takiemu gejowi takie rzeczy tłumaczyć..jakoś żyję, nie ukrywam się jak Ty - takze poza rodziną, na ulicy. Więc coś świrujesz facet.