Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna_realistka

gdzie znaleźć takich mężczyzn?

Polecane posty

Gość zimna_realistka

Okej, zacznę od tego żebyście nie pouczali mnie o tym, że charakter jest najważniejszy, ani nie wypowiadali się o moim charakterze i wyglądzie, bo: a) nie szukam miłości, nie liczę na to, że ktoś mnie pokocha i nie liczę na to, że zatrzymam mężczyznę na dłużej, bo nie jestem tego warta, mam też dosyć związków b)nie znacie mnie,mojej historii, moich przejść ani nie wiecie jak wyglądam c) mam pewne swoje powody by chcieć tego o czym napiszę Pytanie moje brzmi: skąd wziąć przystojnych mężczyzn z myślą o pójściu z takim do łóżka? Stwierdziłam, że nie po to się męczę na siłce, dbam o siebie, żeby do końca życia robić to z mężczyznami którzy mnie nie podniecają. Muszę chociaż raz w życiu zasmakować umięśnionego, dorodnego samca choćbym miała potem do końca życia r*chać takich o twarzy kartofla z rękami siedmiolatka albo zaprzestać seksu w ogóle i pójść do zakonu. Na to, że znajdę takiego który będzie miał dobry charakter i wygląd nie chcę się nastawiać, dlatego chcę kogoś na jedną noc a potem baj baj. Gdzie się spotyka przystojnych mężczyzn? W jakich miejscach? widuję takich na ulicy z laskami, na ostrym dyżurze, w karetkach i wśród policjantów, żołnierze również mnie kręcą, ale GDZIE ich spotkać tak, żeby się poznać? Mieszkam w Gdańsku, może któraś dziewczyna z trójmiasta wie, jakie miejsca zasiedlają seksowni mężczyźni? I jeszcze raz proszę: bez oceniania, szanujmy swoje wybory.

Gość gość
Chcesz sie puszczac z maczo to musisz jechac na zachod. W Polsce mezczyzni zasadniczo szukaja zwiazku i milosci.

Gość gość
Sporo takich w gejklubach, tylko że oni srają na takie pasztety:P

Gość gość
Ile masz lat? a nie możesz spróbować przez neta poszukać? czaty czy jakieś portale specjalistyczne?

Gość gość
W pierwszym lepszym klubie w sobotni wieczór. A już na pewno w modnym klubie.

Gość gość
Czemu na siłowni nie zaproponujesz komuś pociągnięcia druta, pewnie nie jeden jest chętny. I wcale nie musi być to twoja siłownia, jedź do innego miasta i obciągnij jakiemuś mięśniakowi po treningu i umów się na wieczór. Niby taka zdecydowana a tak prostej rzeczy nie potrafisz ogarnąć?

Gość zimna_realistka
oczywiście posypał się hejt. pierwsza sprawa, że gdyby to facet miał wymagania i chciał się przespać z seksowną kobietą to wszystko byłoby okej. ale jeśli pisze o tym kobieta to już mowa o "puszczaniu się" i już dupka pęka wszystkim facetom z niską samooceną. dbam o siebie i nie widzę powodu dla którego miałabym zadowalać się facetem z mięśniem piwnym lub mniejszym bickiem ode mnie. A niestety tacy mają największe wymagania względem wyglądu partnerki poza tym, serio, nie chcę od mężczyzn niczego innego jak seksu. nie mogę sobie teraz pozwolić na zakochiwanie się i moje ujawnianie uczuć, czułości jest mocno upośledzone. Chcę jedynie zapachu mężczyzny, twardej męskiej skóry i testosteronu.

Gość gość
To jest prowo święta krowo Każde zdanie brzmi H'u'j'o'w'o Myślisz piszesz obgadujesz Przy tym c'i'p'k'ę se masujesz Przyjdzie kiedyś taka chwila Gdy znajdziesz ty d'e'b'i'l'a Który uwierzy w twego wpisa I se zmarszczy p'e'n'i's'a

Gość gość
gość dziś Dobre.

Gość gość
gość dziś tak mi się jakoś zrymowało :)

Gość gość
Przejdź się wieczorem do parku a znajdziesz na pewno .

Gość gość
Okej zaczne od tego, że skoro zakładasz temat na forum publicznym, to nie narzucaj innym co moga a czego nie mogą pisać i jak cie mają oceniać. Bo przez samo tu wejście już się poddajesz ocenie, a jak tego nie rozumiesz to wypad na prywatny blog. A teraz odpowiadam: a) jesteś skończoną pustaczką b) to znowu prowo

Gość gość
To gdzie szukać . Poradźcie coś błagam .

Gość gość
Chcesz pisać na @

Gość gość
Szukaj pod biedrą

Gość nazwijmy rzeczy po imieniu
k\u\r\w\a\ i do tego darmowa

Gość gość
gość dziś To jest prowo święta krowo Każde zdanie brzmi H'u'j'o'w'o Myślisz piszesz obgadujesz Przy tym c'i'p'k'ę se masujesz Przyjdzie kiedyś taka chwila Gdy znajdziesz ty d'e'b'i'l'a Który uwierzy w twego wpisa I se zmarszczy p'e'n'i's'a xx :D:D:D