Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serio kto jeszcze pracuje w telemarketingu?

Polecane posty

Gość gość

W tym największym chłamie? Jak wytrzymujecie? Ja już wolałbym roznosić ulotki niż wciskać ludziom kit i użerać się z nimi.

Gość gość
Ja pracowałem miesiąc i idzie wytrzymać. Jednego dnia nawet udało mi się złowić 16 klientów. Zrezygnowałem z powodu mobbingu w pracy.

Gość gość
no wlasnie, praca na słuchawkach nie jest taka zła jesli ktos lubi pieprzyc z ludzmi przez tel ;) ludzie uciekają z takich firm wlasnie przez mobbing - krzyki, wyzwiska, obrażanie, dogryzanie, przytyki co do wyglądu, nazwiska, czego sie da,zeby cie zgnoic i poniżyc... teraz coraz wiecej pajaców wie, ze to nielegalne i mozna bulić odszkodowanie wiec znęcają się bardziej grzecznie ale nadal by cie zgnoić, zebys była ciągle zestresowana i poprawiala wyniki :O - pracowalam w jednej małej firmie telemarketingowej, pelen luz, fajna przełozona, owszem wymagała ale dawała wskazówki, kazdemu indywidualnie pomagała, doradzała, atmosfera w pracy tez ok bo bylo nas 16 osob, częste przerwy, grafik jak sie komu podoba, niestety po skonczonym zleceniu zostalo tylko 6 osob najlepszych na stałe - druga firma typowe korpo, zlecenia dla wielkich firm typu Tmobile, Bank Alior, NC+ , koszmar ogolnie, ucieklam stamtąd po miesiącu

Gość gość
Hahhaa tak już to widzę jak wszyscy odważnie i pewnie dochodzą swoich praw i zgłaszają mobbing. Nie wiem gdzie wy żyjecie, jak w telemarketingu większość zatrudnionych to studentki i studenci, jelenie zaraz po maturze, którzy łapią się każdej pracy. Już widzę jak taka myszka 19 letnia idzie złożyć podanie o mobbing. Większość pracuje na czarno, albo na śmieciówkach.

Gość gość
Nie napisałem że zgłosiłem gdziekolwiek mobbing w pracy, ale do takiego mobbingu doszło strony innych pracowników. Poza tym było ok. Pracowałem tam rok po maturze i miałem spisaną umowę. Normalna firma. Sprzedawałem ubezpieczenia na życie i od nieszczęśliwych wypadków.

Gość gość
Ja. Tak z ciekawości ile zarabiacie?

Gość gość
A znacie jakiś skuteczny sposób jak się odezwać aby ich zatkało na początku rozmowy i żeby nie wiedzieli co maja powiedzieć :) ???

Gość gość
20:06 Ja mam nagranie na poczcie głosowej: Dodzwoniłeś się do XYZ, niestety nie mogę teraz rozmawiać, CHYBA ŻE dzwonisz z telemarketingu w takim razie jest mi niezmiernie miło, że mnie nie ma i najlepiej wykreśl ten numer. Pozdrawiam XYZ