Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy opłaca się kawalerowi budować dom????????

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat, rocznie odkładam 60 000, mam 270 000 plus działkę. Czy opłaca się budować dom, skoro nie mam nawet komu go zostawić. Mieszkanie mam 3 pokojowe obecnie

Gość gość
Zostałbym w mieszkaniu. Zycie samemu w wielkim pustym domu to zupełnie nie dla mnie.

Gość gość
Nie oplaca się. Znam kogos takiego i kwiczy ze niepotrzebnie wybudował. Nie polecam.

Gość gość
W co polecacie zainwestować, większość czasu nie ma mnie w domu. Krąże między Poz, a salą operacyjną. Samochód mam nowy

Gość MLXIII
oczywiście TAK w dobrej lokalizacji , przy trasie przelotowej, gdzie jest bliskie podłączenie do wszystkich mediów , powinien być spory parking dla klientów , ponieważ na parterze i w piwnicy będzie część biurowo-handlowa , na pierwszym piętrze będzie część wystawowa a na poddaszu część mieszkalna dla siebie i powiedzmy pracowników firmy !

Gość gość
Sam założyłem podobny wątek dziś. Mam 28 lat, ale nie mam jeszcze nic (działki, środków na dom), poza planem. Jednak myslę o małym domku dla siebie tak do 35m2 bo po co 1 osobie wiekszy. Mieszkam w dosyc duzym 2 pietrowym 30-letnim domu z rodzicami i oni juz jęczą że im cieżko taki utrzymywać...a na wsi nikt przeciez nie kupi, nawet willi juz, a co dopiero starego w rozsadnej dla sprzedajacych cenie...z drugiej strony, tak ja jak i oni 60-70 lat wychowani na wsi nie wyobrazają sobie isc do bloku w miescie.

Gość gość
a dom ma ok. 130-170m2

Gość gość
Jak nie masz co z pieniędzmi robić, to ufunduj jakiemuś zdolnemu, ale biednemu dzieciakowi stypendium, żeby mógł iść na wymarzone studia. Zainwestujesz w coś znacznie bardziej wartościowego niż jakieś przedmioty.